ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός βρήκε τελικώς την φόρμουλα και έκανε δικό του τον κίπερ Προτό που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Οστάνδη και γνωρίζει καλά ο Χάσι.

Ο 34χρονος Βέλγος Σίλβιο Προτό έκλεισε στους Πειραιώτες, κάτι για το οποίο επέμεναν μέρες τώρα οι Βέλγοι. Η Οστάνδη έβαζε… εμπόδια διαρκώς στην υπόθεση ωστόσο η μεγάλη επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον Χάσι έπαιξε βασικό ρόλο.

Ο Προτό έχει βελγικό και ιταλικό και διαβατήριο και ήταν στην Λα Λουβιέρ από το 1999 έως το 2005, από εκεί σε Άντερλεχτ από 2005 μέχρι 2009 και ενώ πριν την Οστάνδη έχει θητεύσει και σε Γκέρμιναλ Μπέρσοτ. Με την Άντερλεχτ έχει στο σύνολο 315 συμμετοχές και ενώ έχει βρεθεί και αντίπαλος του Ολυμπιακού. Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Βελγίου, 1 Κύπελλο και 4 Super Cup. Πέρυσι με την Οστάνδη είχε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με την Εθνική Βελγίου έχει 13 συμμετοχές και με τις μικρές Εθνικές άλλες 15. Ο Χάσι τον ξέρει καλά καθώς μεταξύ άλλων έχουν δουλέψει και μαζί σε Άντερλεχτ. Το deal με Προτό έχει ήδη… κλειδώσει και θα ανακοινωθεί άμεσα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πηγή: gazzetta.gr

αφήστε ένα σχόλιο


5 + οκτώ =