ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΣΟΟΥ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Το φυσάει και δεν κρυώνει το χουνέρι που έπαθε ο ακατανόμαστος . Οι πληροφορίες μας λένε  ότι ήταν κρατούμενος μέχρι αργά το απόγευμα ύστερα από την μήνυση που του υπεβλήθη από τον δικηγόρο ΑΓ.

Τι έγινε, κανένα από τα «έγκυρα»  τοπικά μέσα, φιλικά προσκείμενα στον Ανάστασιο Γιαννακόπουλο δεν έγραψε τίποτα για την παταγώδη ήττα που υπέστη χθες στην αίθουσα του Εφετείου. Όλα μούγκα, κι ενώ μέχρι χθες οι δυο ασήμαντοι δημοσιογραφίσκοι  φιλοξενούσαν στα μπλοκάκια τους δημοσιεύματα του Αναστάση Γιαννακόπουλου που προεξοφλούσε την νίκη του και τον διασυρμό του δημάρχου στη δίκη, σήμερα έβαλαν την ουρά στα σκέλια κι έβγαλαν τον σκασμό.

Αυτή είναι η δημοσιογραφία του κώλου και σε ένα τέτοιο  κοινό απευθύνονται .

Με αυτήν την δημοσιογραφία δείχνουν ότι υπηρετούν συμφέροντα. Έτσι σέβονται οι σαλλιάρηδες οι κατινιασμένοι   την νοημοσύνη την αισθητική και την προσωπικότητα του πολίτη. Συκοφαντίες και ανυπόστατα σκάνδαλα που δηλητηριάζουν  κάθε φορά την τοπική κοινωνία από υποκινούμενα μικρά ανθρωπάκια που κυριευμένα  από φανατισμό σκοπιμότητες και εμπάθειες σπιλώνουν τους πάντες  κάτω από τις οδηγίες του εργοδότη τους  για να βγει το μεροκάματο.

Η γνωστή «παράγκα»  που κάθε μέρα εξαπολύει μύδρους ύβρεων κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου δεν είχαν την ψυχή την τόλμη και το αντριλίκι ούτε καν στα ψιλά να περάσουν την είδηση που γέμισε με χαρά και ικανοποίηση τους Γλυφαδιώτες.

Άντε «κύριοι»  κι από Δευτέρα που θα στανιάρετε  και θα ανασυγκροτείστε τις δυνάμεις σας αναρτήστε το νέο ποιηματάκι του  εργοδότη σας  που δήθεν δεν «χαμπαριάζει» που για άλλη μια φορά μετά το χουνέρι που υπέστη βάλλει κατά της απόφασης  της ανεξάρτητης δικαιοσύνης  και την ονομάζει παραδικαστικό κύκλωμα.

Είστε για γέλια και για κλάματα μαζί.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

αφήστε ένα σχόλιο


6 + επτά =