ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/1 — ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

Όπως όλοι ξέρουμε οι εξελίξεις σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα του δήμου μας τρέχουν, με κυρίαρχο την επιχειρούμενη εκποίηση της χερσονήσου της Βουλιαγμένης ,που θα είναι όπως όλα δείχνουν ίσως το σημαντικότερο θέμα της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές. Η δημοτική κίνηση, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, που ήδη συγκροτήσαμε συμμετέχει μαζί με άλλες συλλογικότητες στην αγωνιστική αντιμετώπιση του σχεδιαζόμενου στο δήμο μας εγκλήματος. Από τις πληροφορίες που έχουμε, η τοποθέτηση μας αυτή, έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, όπως δείχνουν και τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, ένα από τα οποία σας επισυνάπτουμε. Στην επόμενη συνάντησή μας θα συζητήσουμε αναλυτικότερα τις δικές μας πρωτοβουλίες για το θέμα, όπως και για τη συμμετοχή μας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που άλλες συλλογικότητες προγραμματίζουν για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία συνάντηση της Κίνησης που πραγματοποιήθηκε στο ESPLANADE, πριν από τις γιορτές, στις 20/12 καταλήξαμε και στο κείμενο του τρόπου λειτουργίας και αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε υπογραφές στήριξης της κίνησης, πράγμα το οποίο ήδη γίνεται.

Στην επόμενη συνάντησή μας θα οριστικοποιήσουμε τον τρόπο δημοσιοποίησης της Κίνησης και το πρόγραμμα των πρώτων πρωτοβουλιών και των δράσεών μας.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι και σε άλλους δήμους (Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Καλλιθέα) έχουν συγκροτηθεί δημοτικές κινήσεις, με την ίδια διακήρυξη αρχών με τη δική μας, όπως και με την ίδια ονομασία, ενώ ετοιμάζονται και σε άλλες περιοχές.

Όπως όλα δείχνουν έχουμε κάνει ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο ξεκίνημα.

Η επόμενη συνάντησή μας, όπως αποφασίσαμε , θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, 7.30μμ, στο γνωστό χώρο (καφετέρια ESPLANADE, στη Βάρκιζα).

DHMOSIEYMA

 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.jpg

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − = 0