ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ Υ.Π.Ε.Κ.Α. κατόπιν εντολής ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Ευάγγελου ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ.

Προς

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (Ε.Υ.Ε.Π) ΤΟΜΕΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΜΗΜΑ Γ.

ΥΠΟΨΙΝ Δ/ντριας, Κας Γ. ΚΟΤΙΝΗ & Κου Μ. ΓΛΥΤΣΗ.

Λ. Κηφισίας 1-3 Αθήνα.

ΑΙΤΗΣΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Ανω Γλυφάδας Αττικής, (οδός Ιάσονος αρ. 15), ΤΚ. 165-61, συνταξιούχου ΟΤΕ, τηλ./fax 210-9645005. κιν. 6972-797960._

***************

Αιτούμαι την χορήγηση κάθε εγγράφου σας, (που έχει σχέση με την αυθαίρετη κατασκευή Νεκροταφείου, στην Α΄Ζώνη του Υμηττού, Τέρμα οδού Αθανάτου, Ανω Γλυφάδα, στις 12-08-2011, από τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Κων/νο Κόκκορη), το οποίο απευθύνεται, τόσο στον ίδιο, όσο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών καθώς και σε άλλη Υπηρεσία και δημόσιο πρόσωπο για την υποβολή των νομίμων ενεργειών κατά του ανωτέρω δημάρχου, Μητροπολίτη κ. Παύλου κ.λπ.

Επίσης, να μου χορηγήσετε αντίγραφα μηνύσεων και εγγράφου επιβολής προστίμου, του Δασαρχείου Πεντέλης Κατά του Δήμου Γλυφάδας κ.λπ., σχετικά με την πιο πάνω αυθαίρετη κατασκευή..

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου,

Και

Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

Γλυφάδα Αττικής, 30-11-2011

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος

 

 

Σε απάντηση του από 15-11-2012 Εγγράφου μου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος –Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο, σήμερα (30-01-2013), ο Γενικός Γραμματέας (του), κ. ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ Μωυσής, μου τηλεφώνησε καιμε ενημέρωσε τα ακόλουθα:

1) Θα αποστείλει έγγραφο στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης προκειμένου να παραχωρήσει τμήμα του Νεκροταφείου στο Δήμο Γλυφάδας.

2) Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης, θα υπογράψει έγγραφη δήλωση ότι θα απομακρύνει από το παράνομο κοιμητήριο όλες τις παράνομες κατασκευές και δεν θα επανέλθει.

3) Αν ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, υπογράψει τη δήλωση, θα του κάνει έκπτωση 50% του προστίμου. (100.300:2)= € 50.150,00.

4) Αν ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, δεν υπογράψει δήλωση παραίτησης σχετικά με την λειτουργία του παράνομου νεκροταφείου και δεν απομακρύνει τις παράνομες κατασκευές, ο κ. ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ θα υπογράψει το πρόστιμο των 100.300,00 ευρώ και θα κινήσει όλες τις διαδικασίες για την απομάκρυνση του παράνομου Νεκροταφείου.

5) Θα ενημερώσει την διοικητή του Β΄Α.Τ.Γλυφάδας, για την συνεχή επιτήρηση του παράνομου Νεκροταφείου.

*****************

Η απάντησή μου ήταν: Κάθε καθυστέρηση είναι υπέρ του δημάρχου, ο οποίος δεν πρόκειται να υπογράψει την δήλωση που αναφέρεστε. Με κάθε ευκαιρία δηλώνει δημόσια ότι το νεκροταφείο θα γίνει. Την Κυριακή (27-01-2013) στην εκδήλωση της Παράταξής του, σχετικά με την κοπή της πίτας, από τα μεγάφωνα ακούγονταν δυνατά σε όλη την γειτονιά ότι το νεκροταφείο θα γίνει, γι΄ αυτό πρέπει να υπογράψει το πρόστιμο και να του επιδοθεί η απόφαση. Του δήλωσα επίσης ότι το πρόστιμο πρέπει να επιβληθεί εις ολόκληρον στον ίδιο και στους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν για την κατασκευή του παράνομου νεκροταφείο και όχι στον Δήμο ώστε να επιβαρυνθούν αδίκως οι δημότες.

Γλυφάδα, 30-01-2013 Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


− επτά = 2