ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ – ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΙΝΤΕΓΕ Η ΚΑΡΝΤΟΣΟ!!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού με την έλευση του Ιρανού επιθετικού να φέρνει ντόμινο εξελίξεων στην επιθετική τριάδα των ερυθρόλευκων.

Πολύ δύσκολα ο Πάουλο Μπέντο θα συνεχίσει να δουλεύει με τρεις επιθετικούς στο δεύτερο μισό της σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο ερχομός του Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις όσον αφορά την πώληση ενός εκ των Ιντέγε ή Καρντόσο με τον Παρουγουανό να είναι πιο κοντά σε αυτή την οδό.

Ο Μπέντο είναι εμφανές πως έχει μείνει περισσότερο ικανοποιημένος από την παρουσία του Ιντέγε, σε αντίθεση με τον Καρντόσο, ο οποίος από το ξεκίνημα της χρονιάς δεν έχει καταφέρει να πιάσει ρυθμό.

Το συμβόλαιο του Ανσαριφάρντ

Μάχη μέχρι τέλους δόθηκε για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, με τον 26χρονο επιθετικό να επιλέγει τελικά τους ερυθρόλευκους.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου θα εισπράττει 450.000 ευρώ ετησίως χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους που μπήκαν στη συμφωνία του.

Επιθυμία του Ανσαριφάρντ ήταν να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, η οποία θα τον βοηθήσει και ατομικά να εξελιχθεί ενόψει του Μουντιάλ του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου φιλοδοξεί να δώσει το «παρών» με την εθνική ομάδα του Ιράν.

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 6