Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που είχαν ατζέντη τον Ιταλό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου “έφτιαξαν” την καριέρα τους και τη ζωή τους, με τη βοήθειά του.

Ο Μίνο Ραϊόλα πέθανε σήμερα σε ηλικία 54 ετών και αρκετά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μένουν… σε αναμμένα κάρβουνα για το ποιο θα είναι το μέλλον τους! Ο κορυφαίος ατζέντης, μαζί με τον Μέντες είχε αρκετά μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και αυτή τη στιγμή ο πιο… hot πελάτης του ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ με αξία που ξεπερνάει τα 150 εκατ. ευρώ!

Βάσει αξίας στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης που εκπροσωπούσε ήταν ο Ματίας Ντε Λιγκτ που άγγιζε τα 70 εκατ. ευρώ, ενώ σε απόσταση αναπνοής ήταν ο Ντοναρούμα με 60 εκατ. ευρώ. Την πρώτη πεντάδα με το ίδιο ποσό (55 εκατ. ευρώ) συμπληρώνουν οι Πολ Ποκγμπά και Μάρκο Βεράτι! Από εκεί και πέρα στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται παίκτες όπως ο Λοθάνο της Νάπολι, ο Κιν της Γιουβέντους, ο Μάλεν της Ντόρτμουντ, αλλά και ο Ντε Βράι.

Όσον αφορά στην καλύτερη του… επένδυση για το μέλλον, αυτή ακούει στο όνομα Ράιαν Γκράβενμπερχ, με τον 19χρονο άσο του Άγιαξ να αξίζει προς το παρόν 35 εκατ. ευρώ. Ο περιζήτητος πλέον σε όλη την Ευρώπη, Ράιαν Γκράβενμπερχ, πήρε τη μπαγκέτα από τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ το 2019 και έβαλε στις πλάτες του τον άξονα της ομάδας του. Πριν κλείσει δύο δεκαετίες ζωής, είναι ήδη έτοιμος για την επόμενη μεγάλη πρόκληση.

Φυσικά από τη συγκεκριμένη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τον οποίο εκπροσωπούσε για αρκετά χρόνια, ενώ από τους Έλληνες πενθεί ο Κώστας Μανωλάς που ήταν και αυτός πελάτης του, αλλά και ο Χατζηδιάκος που έγινε διεθνής επί Φαν Σχιπ και ο Βαγγέλης Παυλίδης που κάνει τρομερή χρονιά. Από εκεί και πέρα είχε μεταξύ άλλων και τους Φεντερίκο Μακέντα και Μάριο Μπαλοτέλι!
sportdog

αφήστε ένα σχόλιο


2 − δυο =