Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Τα εσωτερικά ζητήματα της γαλάζιας παράταξης στο επίκεντρο της επικοινωνίας Σαμαρά-Καραμανλή μετά την ήττα της ΝΔ στις εκλογές.Τι του ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς και τι απάντηση πήρε από τον Κ. Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις στο Ζάππειο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάλεσε ο ίδιος τηλεφωνικά τον Κ. Καραμανλή και ζήτησε τη συναίνεση και τη στήριξή του στις επόμενες κινήσεις του σχετικά με τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε στον κ. Καραμανλή την εκτίμησή του για την επίδοση της ΝΔ με βάση τις συνθήκες στις οποίες κλήθηκε να κυβερνήσει αλλά και να δώσει την εκλογική μάχη. Τέλος ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ την πρόθεσή του να πάει σε έκτακτο συνέδριο χωρίς όμως να δεσμευτεί για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος ή όχι αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ξανά την ηγεσία με βάση την εκτίμησή του ότι πολύ σύντομα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει πολιτικά αδιέξοδα.

Ο Κ. Κώστας Καραμανλής σύμφωνα πάντα με πληροφορίες αρνήθηκε να δεσμευτεί για τη δικιά του θέση απέναντι στο πλάνο του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος αλλά και τη δημόσια δήλωσή του από το Ζάππειο επικοινώνησε με τον Κώστα Καραμανλή.

αφήστε ένα σχόλιο


7 × οκτώ =