Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Πώς ο «αψύς Σφακιανός» εκνεύρισε τον αρχηγό του που ζήτησε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τον επαναφέρουν στην τάξη

και να του πουν να κάτσει κάτι.

Δύσκολα είναι τα πράγματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό φάνηκε στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής την Τρίτη.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν «χωνέψει» ακόμα την διπλή ήττα στις τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Εθνικές εκλογές που μας πέρασαν και ακόμα συνεχίζουν να προκαλούν με το ύφος τους στην Βουλή.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης λοιπόν στην Βουλή και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε μια «ζωηρή συζήτηση» με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τράβηξε και το «αυτί» του κύριου Πολάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πολάκης άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα την στιγμή που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης επιχειρούσε να απαντήσει επι προσωπικού για τις αιχμές που νωρίτερα είχε αφήσει ο κ. Τσίπρας.

Η απάντηση του κ. Βορίδη εξόργισε τον Παύλο Πολάκη, γιατί τράβηξε σε διάρκεια και ο πρώην υπουργός σηκώθηκε από το έδρανό του διαμαρτυρόμενος: «Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα» άρχισε να φωνάζει ο κ. Πολάκης προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών της Ν.Δ.

Εκτός από τους βουλευτές της Ν.Δ όμως η αντίδραση Πολάκη προκάλεσε την εμφανή δυσαρέσκεια του κ. Τσίπρα , ο οποίος γύρισε και βλέποντας τον κ. Πολάκη είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω».

Αμέσως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον κ. Σκουρολιάκο ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τον κ. Τσίπρα γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του «Παύλο κάθισε. Κάθισε».

Δείτε το βίντεο

αφήστε ένα σχόλιο


+ 3 = έντεκα