Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Να ακούσω ότι μέσα σε αυτούς τους 15 μήνες ο δήμαρχος Γιώργος   Παπανικολάου έκανε  κάτι καλό κι ας πεθάνω.

Όταν η ηθική κριτική έχει περάσει στην σπίλωση τότε τι μπορείς να περιμένεις. Αυτό το «εμετικό σκηνικό» με τους αναρίθμητους χαρακτηρισμούς τα αβάσιμα υπονοούμενα, χαρακτηρίζει τους εμμονικούς εμπνευστές του κιτρινισμού και τη διαχρονική πορεία τους».

Καταγγέλλουν και καλά ποιοι, οι σάπιοι? Δηλαδή τι, σηκωθήκανε τα σκατά να τραβήξουν το καζανάκι?

Έλεος πια, το έχουμε πει πολλές φορές ότι η κριτική είναι ωφέλιμη και πρέπει να γίνεται, αλλά δεν είναι ηθικό και δίκαιο να εφευρίσκουμε κάθε φορά ντε και καλά μελανά σημεία που στερούνται πραγματικότητας, να τα διογκώνουμε για να δημιουργήσουμε φήμες και ανυπόστατα σκάνδαλα παραπλανώντας την κοινή γνώμη και δηλητηριάζοντας ηθελημένα  την τοπική κοινωνία.

Δεν μπορεί την στιγμή που καθημερινά βλέπουμε όλο και κάτι καινούργιο να γεννιέται στην πόλη μας, ο κάθε πυροβολημένος με επιτακτικό λόγο να στέλνει τελεσίγραφα στον δήμαρχο και την δημοτική αρχή μια με το μακρύ και μια με το κοντό του κι αυτό για να δοξαστεί. Δεν μπορεί η εκάστοτε δημοτική αρχή να ενδίδει στις απαιτήσεις του κάθε αρρωστημένου, να υποκύπτει μπροστά σε κάθε λογής νούμερο που περπατάει στην Γλυφάδα που νομίζει ότι είναι ο γκαμάω της πόλης κι ότι όλοι ξεβρακώνονται μπροστά του.

Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτός ο παρατεταμένος βομβαρδισμός από τις ανυπόστατες φήμες και τα δήθεν σκάνδαλα? Όποιος έχει στα χέρια του στοιχεία για κακοδιαχείριση και άλλες παραβατικές συμπεριφορές της δημοτικής αρχής ας αφήσει τις «…τανιές»  και ας τις καταθέσει στην αποκεντρωμένη διοίκηση, στον εισαγγελέα..   Άντε πια γιατί μας τα φουσκώσατε και μας τα κάνατε τσουρέκια.

Πόσο μεγαλείο ψυχής πρέπει να έχουμε για να παραδεχτούμε αυτό που ακόμα και οι τυφλοί μπορούν να δουν, ότι η Γλυφάδα αλλάζει καθημερινά όψη προς το καλύτερο.

Η ηθική θέλει ανάστημα κι ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου υψώνει καθημερινά ολοένα κι περισσότερο στην συνείδηση των πολιτών που βλέπουν έναν νέο άνθρωπο με όρεξη, δύναμη και αισιοδοξία, αποφασισμένο να αλλάξει την πορεία της πόλης του. Ο Γιώργος Παπανικολάου τουλάχιστον μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα κι αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε όλοι.

Ας καταλαγιάσουν λοιπόν τα μίση και τα πάθη κι ας αφήσουμε την δημοτική αρχή να κάνει την δουλειά της και  αντί με τρόπο ετσιθελικό να την καθοδηγούμε, το καλύτερο όπως θα πρέπει και όπως οφείλουμε να κάνουμε είναι, να την προστατέψουμε. Ο Γιώργος Παπανικολάου θα πρέπει να θεωρείτε επένδυση για την πόλη και η μεγάλη έκπληξη για τους Γλυφαδιώτες έρχεται τους πρώτους μήνες του νέου έτους.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ έξι = 9