Ο ΜΑΝΙΩΔΗΣ ΜΗΝΥΣΑΚΙΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

Δείτε το νέο μήνυμα που λάβαμε από τον γνωστό δικομανή ο οποίος για μια ακόμη φορά θέλησε να μας δείξει το ηρωικό  του κατόρθωμα (πιθανόν για να μας εκφοβίσει) μετά από το νέο Show που έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν σε εκ νέου επίσκεψη του στον 4ο όροφο του δημαρχείου παρενόχλησε τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου,  ο οποίος του συνέστησε ότι έχει εργασία και δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί του και  τον παρεκάλεσε να περάσει έξω  από το γραφείο του, κι αυτός από αντίδραση θεώρησε καλό να καλέσει την αστυνομία να πει α δικά του και να του υποβάλλει μήνυση για να τον συλλάβουν. Να σημειωθεί ότι ο εμμονικός μηνυσάκιας «με τις αναρίθμητες μηνύσεις κατά πολιτών, εταιρειών, αστυνομικών, βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημ. συμβούλων δικηγόρων, κληρικών, δημοσιογράφων, δικαστών κ.α», μόνο στον Πάπα ακόμα και στον πρόεδρο της Χιλής,  (κι αυτό με επιφύλαξη)  δεν έχει ακόμα υποβάλλει μηνύσεις ….

Αστείες αλλά και τραγικές καταστάσεις από έναν άνθρωπο που δεν λέει να καταλάβει ότι με εξουσιομανία που τον διακατέχει , την ανάρμοστη και ανερμάτιστη συμπεριφορά του το μόνο που κατορθώνει είναι να γίνεται ο ίδιος περίγελος  και άξιος αρνητικών σχολίων με αποτέλεσμα όλοι να τον αποφεύγουν.

Δείτε το μήνυμα που μας έστειλε και βγάλετε τα συμπεράσματα σας

Π εμ 14/4/2016 1:04 μμ

info@tsouxtra.gr

Συντάκτης : ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (IP: 79.131.102.86 , athedsl-396888.home.otenet.gr) Ηλ. διεύθυνση : tasosgian48@yahoo.gr

URL   :

Whois  : http://whois.arin.net/rest/ip/79.131.102.86

Σχόλιο:

ΧΘΕΣ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΑΡΘΟΡΓΡΑΦΟ ΣΟΥ (ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ) ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΩΣ ΩΡΑ 24η ΤΗΣ 14-04-2016.

 

Τώρα γιατί έστειλε αυτό το μήνυμα σε εμένα όπως και για τον Νίκο Τσιώλη, ο Θεός και η ψυχή του, προφανώς θα θέλει να μας δείξει πόσο σπουδαίος είναι,  άλλωστε από ένα ζαλισμένο μυαλό που επιζητά την προβολή και την δημοσιότητα τι άλλο μπορείς να περιμένεις.

ΥΓ

Εγώ με την σειρά μου θέλω να τον προειδοποιήσω και να του πω ότι η υπομονή όλων εξαντλήθηκε κι ότι ζυγώνει η στιγμή που θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Οι μαγκιές πληρώνονται Αναστάση!!!

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 × δυο =