Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ..ΛΟ ΤΟΥ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΙΜΗΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω», δήλωνε το πρωί της Παρασκευής

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί την Παρασκευή. «Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου» είχε δηλώσει νωρίτερα στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος μετέβη τελικά στη Βουλή, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Όπως έγινε γνωστό όμως, δεν θα παραιτηθεί τελικά σήμερα.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Βούτση, ο βουλευτής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να διατηρήσει την έδρα του για 4-5 μέρες ακόμη, καθώς μέσα στη βδομάδα θα ψηφιστεί το πρωτόκολλο για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Αποδεχόμενος τη σχετική πρόταση, ο βουλευτής διευκρίνισε ότι αμέσως μετά θα παραιτηθεί.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Έχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα. Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες».

αφήστε ένα σχόλιο


+ 5 = έξι