Ο ΛΑΡΙ ΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ!

 Ρε φίλε δεν έχεις τον Θεό σου. Τι ακαταλαβίστικες μαλακίες είναι αυτές που γράφεις.

Βρε μπας και σε έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι;

Ρε τι είναι αυτά, τι υπαινιγμός είναι αυτός. Δηλαδή τα ΑΜΕΑ δεν είναι άνθρωποι σαν όλους εμάς; Ίσως λίγο διαφορετικοί, αλλά από πότε βρε σκατόβλαχε του κερατά η διαφορετικότητα αποτελεί μειονεξία; Ποιος σου είπε βρε πινέζα  που παριστάνεις τον εκδότη τον δημοσιογράφο, ότι έχεις το δικαίωμα να τρολάρεις  και να λες μαλακίες χωρίς να έχεις ίχνος ευαισθησίας και σεβασμού στο συνάνθρωπο, στα ΑΜΕΑ;

Ρε ποταπέ βλάκα ακόμα δεν κατάλαβες ότι τα ΑΜΕΑ είναι άτομα με ειδικές ικανότητες, είναι τα αδέρφια μας τα παιδιά μας και όχι ανίκανα μικρά ανθρωπάκια γλύφτες σαν  και του λόγου σου; Ρε δημοσιογράφε του κώλου, εκδότη και αρχισυντάκτη της πλάκας δεν έχεις λίγη ευαισθησία λίγη τσίπα επάνω σου, να ντρέπεσαι για το ειρωνικό σχόλιο  σου.

Βρε μαλάκα κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τις ευκαιρίες να είναι ίσος με τους άλλους αλλά συνάμα  έχει και το δικαίωμα να μπορεί είναι διαφορετικός .

Μήπως εσύ δεν είσαι διαφορετικός;  Βρε σκατιάρη απόφοιτε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της  χέστρας που έχεις κάνει την μαλακία επιστήμη τι είναι αυτά που γράφεις γιατί δεν καταλαβαίνουμε τα αλαμπουρνέζικα που μας λες.

Τελικά μέσα από αυτό το ξεφτιλισμένο και κατάπτυστο δημοσίευμα που ανέβασες ποιον θέλεις να πικάρεις τον δήμαρχο τον δημοτικό σύμβουλο ή  τον εργαζόμενο στην  τεχνική υπηρεσία του δήμου; Αυτή είναι η δημοσιογραφία που σπούδασες καθαρίζοντας λεκάνες. Ρε  κατσαπλιά των αποχετεύσεων, τρελοφουρκέτα του διαδικτύου μια συγνώμη προς όλους αυτούς τους γονείς των ΑΜΕΑ είναι αρκετή,  αλλά είσαι τόσο διαφορετικός…  που νομίζω δεν θα το κάνεις.

Κουτσούνα μου την μαλακία πολλοί αγάπησαν… τον μαλάκα ουδείς. Δικό σου το “εργαλείο” ότι θέλεις το κάνεις!!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 5 = δεκαπέντε