Ο Δήμος Γλυφάδας “δίπλα” στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας:

Δύο φορτηγά του Δήμου Γλυφάδας έφθασαν στην Ελασσόνα
Στις 3 το μεσημέρι έφθασε στην Ελασσόνα Λάρισας κλιμάκιο του Δήμου Γλυφάδας που μετέφερε 10 τόνους τρόφιμα μακράς
διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης και κλινοσκεπάσματα τα οποία συγκεντρώθηκαν χθες και προχθές, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής. Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση δημοτών, συλλόγων, φορέων και επιχειρήσεων της πόλης στο κάλεσμα για στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τους σεισμούς. Επί δύο μέρες, από νωρίς το πρωί έως το βράδυ κάτοικοι της Γλυφάδας, σύλλογοι της περιοχής, καθώς και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μετέφεραν στο Παλαιό Δημαρχείο είδη που θα φανούν χρήσιμα στους σεισμοπαθείς τη δύσκολη πρώτη περίοδο μέχρι να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

 

«Φωτεινές χαραμάδες ελπίδας μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες. Όπως αυτή που μας χάρισε πεντάχρονο κοριτσάκι, που έφερε τους μαρκαδόρους της για να τους προσφέρει στα σεισμόπληκτα παιδιά της Ελασσόνας. Δύο φορτηγά γεμίσαμε από τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώσαμε στο παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας μέσα σε μόλις 48 ώρες. Μεγάλη η ανταπόκριση πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων στο κάλεσμά μας και σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Δήμου μας και στους εθελοντές μας για τον συντονισμό της προσπάθειας», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και πρόσθεσε: «Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους εκεί, που θα κοιμηθούν και απόψε σε σκηνές και σε κοντέινερ».
Στην Ελασσόνα μετέβη ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας Δημήτρης Ακρίβος, ο οποίος είχε και το συντονισμό της δράσης. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, στον οποίο παρέδωσε το υλικό που συγκεντρώθηκε, μαζί με τις ευχές όλων των Γλυφαδιωτών για ταχεία αποκατάσταση της κανονικότητας στην περιοχή.

αφήστε ένα σχόλιο


9 − = τρία