Ο ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ: Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ!

Γράφει ο Στέργιος Καλούδης

Σαν πολίτης που έζησα την Γλυφάδα από 1956 και σήμερα  πια στα 80 μου χρόνια, θεώρησα καλό, να πω την γνώμη μου σχετικά με τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Πιστεύω πως είναι  υποχρέωση ν’ αναφερθώ για ότι έχει γίνει  στη Γλυφάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν πρόκειται περί κριτικής στο Παρελθόν, αλλά περί Συμβουλής στους συμπολίτες μου για το Μέλλον της άξιας για Πρόοδο όμορφης Πόλης μας.

Πέρα και μακριά από κάθε Πολιτική Προτίμηση και Άποψη, επικεντρώνομαι στον συμφέρον της Πόλης μας.  Δηλαδή το Συμφέρον όλων μας.

Συγκρίνοντας στο Παρελθόν ότι Καλό έγινε στην Γλυφάδα με αυτό που που ζήσαμε από την τελευταία Δημαρχιακή Διοίκηση της Πόλης μας, είναι πολύ εύκολο να καταλήξουμε συγκρίνοντας το μέγεθος της διαφοράς προς το Καλό για την Πόλη μας.

Με εξαίρεση την εποχή της Δημαρχίας του αξιομνημόνευτου κ. Σάββα Λαζαρίδη, κατά την οποία στην Γλυφάδα εδόθη η ευκαιρία να καλυτερέψει κατά πολύ τα οικονομικά της. Με την κατασκευή των Μαρινών, η οποία έφερε την Γλυφάδα τότε στην Δεύτερη θέση, μετά τον Δήμο της Ρόδου, μεταξύ όλων των Δήμων της Ελλάδας σε  οικονομικά επίπεδα.

Έκτοτε βέβαια και έγιναν και έργα διάφορα και χρήσιμα. Ποτέ όμως δεν είχαν όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι, την Αποτελεσματικότητα, την Οργάνωση για την Κατασκευή αυτών. Έλειπαν πάντα η Συνέπεια και το κυριότερο η Συνέχεια.

Ο σημερινός Δήμαρχος, έδειξε  μία γενική Συμπεριφορά Ανθρώπου, με απεριόριστη και συνεχή Προσπάθεια για αποτελέσματα, που καλυτερεύουν συνεχώς την Ζωή των Γλυφαδιωτών. Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρεια, γιατί όλα τα έργα είναι ολοζώντανα κάθε ημέρα μπροστά μας.

Ο κ.Γ. Παπανικολάου είναι από τους Πολίτες που χρειάζεται Η Πολιτεία μας για να  προοδεύσει. Και εμείς οι Γλυφαδιώτες τον έχουμε δίπλα μας μαζί μας.

Η Ευγένεια, η Κοινωνική και Επιστημονική του Μόρφωση, ο Ζήλος για αγώνα μαζί με τους επιλεγμένους από τον ίδιο άξιους Συνεργάτες στο έργο του, είναι η Συνταγή της Επιτυχίας.

Η Γλυφάδα δεν της αξίζει να “αλλάξει σελίδα”! Να φροντίσουμε όλοι μας, η Γλυφάδα να μείνει στην ίδια Σελίδα της Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Ευαισθησίας!

Η λήγουσα με μεγάλη Επιτυχία Θητεία του κ.Γ. Παπανικολάου, διασφαλίζει την άμεση και μελλοντική και γρήγορη αναβάθμιση της Πόλης μας σε όλους τους τομείς. Ας του ευχηθούμε Υγεία στον ίδιο και στην ωραία του οικογένεια………

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Μ’ εκτίμηση

Στέργιος Καλούδης

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 1 = εννέα