Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Οι εκλογές στην Γλυφάδα απέδειξαν ότι οι πολίτες σε ένα μεγάλο ποσοστό δεν εξαπατούνται και δίνουν απαντήσεις όταν χρειάζεται. Η τεράστια νίκη του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου είναι όπως από την πρώτη στιγμή είπαμε μια μεγάλη νίκη του Γλυφαδιώτικου λαού. Πράγματι αν και χύθηκε τόνους μελάνι από σπέκουλα, συκοφαντία και γλοιώδη ψέματα, οι Γλυφαδιώτες δεν παρασύρθηκαν απ’ όλα αυτά τα ιδιαιτέρως επαχθή τεχνάσματα της γνωστής συμμορίας και τολμώ να πω έδειξαν για πρώτη φορά ψύχραιμοι, αποφασισμένοι και συνειδητοποιημένοι στην πρόθεση ψήφου, τόσο που το αποτέλεσμα δίνει ένα γερό ράπισμα στα σκωληκοειδή που πίστεψαν ότι μπορούν να ασελγήσουν στην νοημοσύνη τους.

Η ιστορική αυτή πανελλαδική νίκη με το θαυμαστό αυτό αποτέλεσμα του 79,1% είναι το επιστέγασμα προσπαθειών μιας δημοτικής αρχής που δούλεψε, δούλεψε σκληρά νύχτα και μέρα με μπροστάρη έναν δήμαρχο πείσμων, δουλευταρά, απαιτητικό, εγωιστή, τελειομανή, ένα δήμαρχο με τη στόφα του ηγέτη, του ευφυή αρχηγού που εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στους υφισταμένους του και τους παρασύρει μαζί του σε μια ακατάπαυστη δημιουργική ενεργητικότητα και προπαντός τους προτρέπει να είναι ευσυνείδητοι ταπεινοί και αξιόπιστοι.

Ένας οξυδερκής ηγέτης που δεν διστάζει να συγκρουστεί όταν χρειάζεται αφού ως γνωστό, αν δεν έχεις άντερα δεν μπορείς να διοικήσεις την Γλυφάδα. Ένας πολιτικός, χαρισματικός ηγέτης προικισμένος με ευαισθησίες για τον συνάνθρωπο, με άπλετο χιούμορ και ένα άστρο του λάμπει και τον οδηγεί αργά αλλά σταθερά σε ιστορικές επιτυχίες αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι είναι ο μόνος εν ενεργεία δήμαρχος μετά τον αείμνηστο Σάββα Λαζαρίδη και τον Θόδωρο Σπονδυλίδη που επανεκλέγεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι αυτό το τιμητικό 79,1% είναι ρεκόρ πανελλαδικά που δύσκολο μπορεί να κατατριφθεί.

Και ενώ λοιπόν πράγματι τα εκατοντάδες μικρά και μεγάλα έργα που έγιναν στην πόλη τον έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλή, αγαπητό και του έδωσαν το χρίσμα του αδιαφιλονίκητου νικητή και το εισιτήριο για την μεγαλειώδη επανεκλογή του, δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ιδιαίτερη προσωπικότητα του ανδρός με τις ηγετικές ικανότητες που στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει πάντα το απαγορευτικό της χαλάρωσης, της κόπωσης, της ήττας. Ένας γεννημένος νικητής που όσο τον ακούς, όσο ακούς αυτό το, «Συνεχίζουμε», που έγινε τελικά σλόγκαν από πολλούς, τόσο σου δίνει την εντύπωση ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη και πιο λαμπερή.

Η επόμενη μέρα με τον Γιώργο Παπανικολάου στο τιμόνι δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και τις εγγυήσεις για ένα καλύτερο μέλλον.  Η Γλυφάδα στο πρόσωπο του βρήκε τον δήμαρχο που της αξίζει, γιατί όχι και η Ελλάδα.

Ένα σχόλιο σε Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

  • Μαρία Αρεάλη  λέει:

    Το ωραιότερο και δικαιότερο άρθρο ,από αρχής μέχρι τέλους που έχω διαβάσει και δικαιώνει αυτόν τον υπέροχο Δήμαρχο Γιωργο Παπανικολάου της Γλυφάδας μας της ωραιότερης πόλης της Αττικής και των Νοτίων Προαστίων..! Ο μοναδικός αληθινός ηγέτης..!!
    Συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπανικολάου…πάντα Άξιος..Και εις Ανώτερα..!!!

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + 2 =