Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

«Και το διαζύγιο είναι μέσα στη ζωή… Το ότι έλειπα πολύ σαν μουσικός δημιούργησε πρόβλημα στο γάμο μου», λέει χαρακτηριστικά 

Ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», Γιώργος Λιανός, επιβεβαίωσε πρόσφατα σε συνέντευξη του, τον χωρισμό του μετά από 8 χρόνια γάμου και τρία παιδιά από την Ανθή Ανδροτσάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε αναφέροντας πως αυτή την περίοδο έχει και τα πάνω του και τα κάτω του. «Και το διαζύγιο είναι μέσα στη ζωή», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha, ανοίγοντας για πρώτη φορά τα χαρτιά του για όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή.

«Έπεσα κάτω με τις δυσκολίες που μου ήρθαν και απομακρύνθηκα από ανθρώπους μου», εξήγησε στη συνέχεια μιλώντας παράλληλα και για τις οικονομικές ή άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. «Το ότι έλειπα πολύ σαν μουσικός δημιούργησε πρόβλημα στο γάμο μου», εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Λιανός αναφερόμενος στους λόγους που έφεραν το διαζύγιο από τη μητέρα των παιδιών του.

Δείτε το βίντεο:

 

protothema

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι × = 24