«Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ »

ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…ΣΟΒΑΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σκληρή γλώσσα κατά του υποψηφίου για τον Δήμο Αθηναίων Γρηγόρη Βαλλιανάτου χρησιμοποίησε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή ΠΝΗΣΕ.

«Θα σας κάνω μια πολύ σκληρή δήλωση. Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί… τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι», τόνισε η κ. Πιπιλή μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

Και πρόσθεσε: «Είναι ντροπή, διότι μιλάτε με έναν άνθρωπο που δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ομοφυλοφίλων – είμαι η μοναδική στη Ν.Δ. που έχω ταχθεί υπέρ του συμφώνου συμβίωσης – και υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είτε είναι αδύναμος είτε γυναίκα είτε κακοποιημένος άνδρας είτε ζώο. Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό (που έκανε ο κ. Βαλλιανάτος) και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος; Επιτρέπεται να αμαυρώνει τους αγώνες αυτούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ρίχνοντας τη συζήτηση τόσο χαμηλά;»

«Ο πρώτος που ζητάει για το σύμφωνο συμβίωσης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αποφασίσει πριν από πέντε μήνες, βγαίνει τώρα και εξευτελίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε να είναι γκέι, στρέιτ ή τρανσέξουαλ – γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες; Ντροπή. Αυτό έχω να πω», κατέληξε.

Πηγή, kafeneio

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 2