Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος

Ένα εντελώς απροσδόκητο περιστατικό συνέβη σήμερα που αποδεικνύει ότι η αχαριστία και η αγνωμοσύνη κάποιων ανθρώπων δεν περιγράφεται. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες  η αντιδήμαρχος καθαριότητας  και ανακύκλωσης κ. Άννα Καυκά μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου την αντικαθιστά με νέο αντιδήμαρχο στην καθαριότητα τον Δημήτρη Ακρίβο άρχισε να σκούζει,  και να «ρίχνει» διάφορα γαλλικά.

Αναμενόμενη και προβλέψιμη η αντίδραση της κ. Καυκά θα πρέπει να το κοιτάξει  να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό γιατί  όταν ερεθίζεται και νευριάζει θυμώνει και χάνει τον έλεγχο. Αυτό όμως που έχει σημασία αυτήν την στιγμή δεν είναι η ψυχική υγεία της κ. Καυκά αλλά η αχαριστία και η αγνωμοσύνη της όταν στα 6 χρόνια διοίκησης  του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου η ίδια έχει διετελέσει αντιδήμαρχος τα 5 χρόνια και τολμάει να έχει παράπονο?

Η κ. Καυκά ίσως έχει τις ανάγκες της αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι την θέση της αντιδημάρχου δεν την αγόρασε, δεν την έφερε από το σπίτι της, όπως επίσης θα πρέπει να καταλάβει ότι ο δήμος δεν είναι μια επικερδής επιχείρηση.

Και για να μην δωθεί η εντύπωση ότι μηδενίζουμε το έργο της, η κ. Καυκά προσέφερε τα μέγιστα κι αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν, υπάρχουν όμως  κι άλλοι ικανοί που θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν να δοκιμαστούν.

Αργότερα βέβαια όταν συνήλθε από το σοκ που υπέστη έβγαλε μια ανακοίνωση που ευχαριστεί τον δήμαρχο, τους συνεργάτες, το προσωπικό της καθαριότητας και τον νέο αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δεκατέσσερα