ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ: ΛΑΣΠΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η μετριότητα και η κατευθυνόμενη στρατευμένη ενημέρωση του δημοσιοκάφρου.

Δημοσιοκάφρος που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την αναξιοπιστία του όταν κάθε φορά τα γεγονότα επαληθεύουν κι αποδεικνύουν ότι η εγκυρότητα  της είδησης που ανεβάζει δεν έχει καμία χρησιμότητα και σε κάθε περίπτωση στόχο έχει την σπίλωση και την συκοφαντία.

Όλοι γελούν με το σημερινό δημοσίευμα της τοπικής βρομούσας γιατί καταλαβαίνουν  ότι κάποιος του έσκασε χαρτζιλίκι κι άρχισε να γράφει και πάλι τις γνωστές παπαροκοτσάνες. Αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού φρόντισε να αφήσει το μελάνι του για έναν από τα ικανότερα καθαρά και έντιμα στελέχη της Δημοτικής Αρχής τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού  Περικλή Δορκοφίκη.

Γνωρίζοντας το ήθος του τοπικού λίγδα δεν χρειάζεται να δώσουμε καμία απάντηση , άλλωστε και ο ίδιος ξέρει ότι το Κολυμβητήριο της Γλυφάδας που σήμερα βγάζει ακατάλληλο όλα αυτά τα χρόνια έπαιρνε παρατάσεις της άδειας λειτουργίας του από την Περιφέρεια. Ο τοπικός μας Μπαξεβάνης ή αλλιώς βρομούσα η αλλιώς λίγδας, κυριευμένος από την  τύφλωση στη θέα του 50€ πιθανόν δεν έχει ενημερωθεί από αυτόν που τον χαρτζιλίκωσε ότι  ο Υγειονομικός έλεγχος έβρισκε πάντα την καλύτερη ποιότητα νερού καθώς επίσης κρύβει για προφανείς λόγους ότι ο έλεγχος του Υγειονομικού απεφάνθη ότι το Κολυμβητήριο της Γλυφάδας είναι το πλέον κατάλληλο, όπως επίσης κρύβει για προφανείς λόγους ότι πλέον την άδεια λειτουργίας σε συνεργασία με το Υγειονομικό εφεξής την δίνει  ο Δήμος Γλυφάδας.

Είναι ντροπή να καταπιάνεται με τον πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο Περικλή Δορκοφίκη, έναν νέο άνθρωπο εγνωσμένου ήθους, κύρους και τιμιότητας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του εντολέα του. Ο Περικλής Δορκοφίκης υπόδειγμα αριστείας, ήθους και σεμνότητας, δεν βάλλεται από τα κιναιδογραφήματα του λίγδα, άλλωστε το έργο του ως άνθρωπος, ως αθλητής και τώρα ως Δημοτικός Σύμβουλος είναι ανεκτίμητο η δε προσφορά του στην πόλη δεν αμφισβητείτε ούτε από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Όσο για τον Δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου την καλύτερη απάντηση της έδωσαν οι Γλυφαδιώτες με εκείνο το εκκωφαντικό 80%. Ας γίνει όμως γνωστό ότι όσο χοντραίνει το παιχνίδι, τόσο οι απαντήσεις που θα δίνονται  θα είναι τόσο «τσουχτερές» που θα γελάσει μέχρι και το παρδαλό κατσίκι.

Κι από παρδαλούς να φάνε και οι κότες!!

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δεκατέσσερα