ΟΤΑΝ Η ΠΕΟΠΑΙΞΙΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ…

KILLER  Ο ΠΙΤΣΙΛΑΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ:  ΤΙ ΑΛΛΕΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!

Ο γνωστός  μωροφιλόδοξος  επί των αφοδεύσεων που χρόνια τώρα υποδύεται τον εκδότη και τον δημοσιογράφο των “μεγάλων αποκαλύψεων”, συνεχίζει  να δρα ανενόχλητος  με ανακρίβειες αθλιότητες και ανυπόστατα ψέματα  να παραπληροφορεί την κοινή γνώμη , όμως κανείς μέχρι σήμερα  ( απαξιούν, τον έχουν  για μ@λάκα ) δεν του έχει τραβήξει  τ’ αυτί ώστε να καταλάβει επιτέλους ότι οι μαγκιές πληρώνονται.

Πριν  κάποιες  ημέρες αυτός ο πρύτανης της μαλακίας έγραφε ειρωνικά σχόλια για τον δήμαρχο  Γ. Παπανικολάου, άφηνε υπαινιγμούς για τα ΑΜΕΑ και έβγαζε ηλίθιους τους Γλυφαδιώτες  για το συντριπτικό 62% που είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει του έδωσαν στις δημοτικές εκλογές. Αυτό το  κατακάθι της δημοσιοκαφρίας  πρέπει να πίνει  κρασομηκίνες και ληγμένα. Αυτό όμως που έχει τεράστια σημασία είναι ότι πίσω από τον χαρισματικό μετρ της χέστρας, κρύβονται κάποιοι άλλοι που τον χαρτζιλικώνουν  μόνο και μόνο για να δημοσιεύει  τέτοιου είδους  λιβελογραφήματα και παπαριές που στόχο έχουν  να πλήξουν  την δημοτικότητα και το κύρος του δημάρχου Γ. Παπανικολάου κι αυτό γιατί δεν τους κάνει τα κέφια τους και δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους.

Αυτός  ο πινέζας, ο killer  της ελληνικής γλώσσας και της ελληνικής γραφής ( αγράματος γαρ), παρουσιάζεται στο προφίλ του, απόφοιτος δήθεν του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και δήθεν πρώην εργαζόμενος στον ANTENNA, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν μπορεί να γράψει σωστά ούτε καν μια πρόταση.

Δείτε στην σελίδα του  τι του υπαγόρευαν και τι έγραφε πριν λίγες μέρες,  με τι περιπαικτικούς  χαρακτηρισμούς, στολίζει τον δήμαρχο τους αντιδημάρχους ακόμα  και τον συνεργάτη του δημάρχου στο γραφείο τύπου γιατί ήταν μαζί του εκεί (προφανώς δεν του πήραν την άδεια) .

Από την μανία του κτηνοβάτη δεν γλύτωσε ούτε η  ιδιαιτέρα του δημάρχου για την οποία αφήνει κάποια  υπονοούμενα  και υπαινιγμούς,  χωρίς  ο μαλάκας να σεβαστεί τίποτα. Δείτε και το άλλο ασυνάρτητο δημοσίευμα που αναφέρετε στο μηχάνημα, στον εργολάβο, σε δημοτικούς συμβούλους, και με μπόλικη ειρωνική διάθεση  λέει ότι κανείς από τους λουόμενους δεν σηκώθηκε να χαιρετίσει τον δήμαρχο .  Δείτε πόσο ελεεινός και μίζερος  είναι όταν ακόμα και σήμερα με νέο δημοσίευμα επιχειρεί να διακωμωδήσει το τεράστιο έργο που γίνεται στην παραλία της Γλυφάδας.

Κι όμως αυτός ο ψυχοπαθής που υποδύεται τον εκδότη, δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη, κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα μας.

αφήστε ένα σχόλιο


× επτά = 49