ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΧΕΣΜΕΝΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!

Το θράσος τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Από την βρόμικη κίτρινη πένα τους δεν ήταν δυνατόν να γλυτώσει και ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρόεδρος της Τ.Ο της Ν. Δημοκρατίας Γλυφάδας, Γιάννης Τζούβελης τον οποίο οι «πρωτευουσιάνοι» κιτρινιάρηδες λιβελογράφοι τον μέμφονται και τον αποκαλούν βλάχο και χωριάτη, λες και το να κατάγεσαι από επαρχία είναι κάτι το μεμπτό, το επιλήψιμο και κατ΄αυτούς ποινικό αδίκημα.

Θέλοντας να πλήξουν την δημοτικότητα του Γιάννη Τζούβελη και κατ’ επέκταση την Δημοτική Αρχή ξέθαψαν ένα από εκείνα τα κατασκευασμένα σκάνδαλα της εποχής του αείμνηστου Δημάρχου Γ. Θεοδωρόπουλου που φιγουράρισε σε πρωτοσέλιδο τοπικής φυλλάδας με πηγαίους τίτλους «Η αγορά του αιώνα» που φυσικά ποτέ δεν αποδείχτηκε.

Εκδότης της βίβλου του αίσχους, της ντροπής,  είναι όλως τυχαίως ο διαχειριστής του μπλοκ που σήμερα μετά από τόσα χρόνια ανακινεί και πάλι το θέμα, λέγοντας μας εκείνο το αμίμητο ότι δήθεν, υπάρχουν κασέτες συνομιλιών μεταξύ αξιωματούχων της τότε δημοτικής αρχής (Θεοδωρόπουλου) και του προμηθευτή των οχημάτων που καίνε. Και εγώ ρωτάω μα καλά τόσα χρόνια στην πιάτσα και στην παρανομία δεν βρήκαν τον τρόπο να τις πασάρουν να μάθει ο κόσμος την αλήθεια? Ο Μπαξεμπάνης της Γλυφάδας αν έχει τα άντερα ας υποδείξει τον άνθρωπο που έχει στην κατοχή του τις κασέτες σε έναν εισαγγελέα. Εξάλλου δεν μπορεί να γίνει πιστευτός σε κανέναν αφού όλοι ξέρουν ότι αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να υπάρχει καταγεγραμμένη η φωνή του Γιάννη Τζούβελη, σήμερα θα του είχε πάρει και το σπίτι.

Το ήθος του Γιάννη Τζούβελη είναι γνωστό στην Γλυφάδα, τίποτα δεν είναι τυχαίο, όταν επί σειρά ετών εκλέγεται πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος και χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης όλων.  Το ποινικό μητρώο αυτών που γράφουν αυτές τις παπαριές είναι χεσμένο, άλλωστε είναι γνωστό, ότι μικρά κι ασήμαντα ανθρωπάκια με καταλερωμένη τη φωλιά τους, πάντα πασχίζουν να βρουν λεκέδες στην φωλιά του άλλου!

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − = 0