ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΕΤΕΣ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!

Μυρίστηκε μεροκάματο ο Ζαχαριάδης και είπε για μια ακόμη φορά να πάρει τα σωτα του Κωνσταντάτου κι ως συνήθως παρά την επαναλαμβανόμενη ξεφτίλα που έχει υποστεί από τα ανέντιμα συκοφαντικά δημοσιεύματα του που τον κάνουν να κρύπτεται για να αποφύγει την νέα σύλληψη, κάνει αναδημοσίευση τα όσα είπε ο Κωνσταντάτος κατά του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου  σε πρωινή εφημερίδα.

Τα όσα είπε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος φυσικά δεν είναι άξια σχολιασμού, άλλωστε η ζήλια και ο φθόνος που έχει για  τον Δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου είναι γνωστή. Τι να πεις για τον γυρολόγο που αφού  “έκοψε” λάσπη από το ΠΑΣΟΚ,  σήμερα μας αποκαλύπτει ότι τον εκφράζει πολιτικά το Κέντρο  από το οποίο όπως υποστηρίζει προέρχεται, παραλείποντας να μας πει ότι παίζοντας το  «ανεξάρτητος» αλλά υποστηριζόμενος από την Νέα Δημοκρατία πήρε τις εκλογές . Υπόθεση τουρλουμπούκι κι άντε τώρα που η πλάστιγγα γέρνει προς την ΝΔ με πολλές πιθανότητες αύριο να είναι η επόμενη κυβέρνηση, να μας βγει κι ο Κωνσταντάτος δεξιός, άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που τον βλέπουμε να γυρνοβολάει και να καμαρώνει γύρω από τον Μητσοτάκη όταν αυτός επισκέπτεται τα Ν. Προάστια.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, πόσο δε όταν πολιτικάντηδες αντί να κοιτούν το αλλοπρόσαλλο πολιτικό παρελθόν τους κατηγορούν  τους άλλους για πολιτικές σκοπιμότητες.  Ο κ. Κωνσταντάτος ας κατασταλάξει κάπου κι ας αφήσει την κριτική κατά του Γιώργου  Παπανικολάου, άλλωστε η διαφορά μεταξύ τους είναι τεράστια αφού ο μεν Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου είναι από έμβρυο ΝΔ, έχει υπηρετήσει και συνεχίζει να υπηρετεί με σθένος, αγωνιστικότητα,  σύνεση, σεβασμό και αυταπάρνηση την παράταξη, αντίθετα με εκείνον που είναι ένας αδέσποτος πολιτικά πολιτικάντης και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την δική του Ιθάκη.

Έλεος… είπαμε το γέλιο  «ευφραίνει καρδίαν»,  αλλά  μην το ξεφτιλίζουμε και εντελώς!!

αφήστε ένα σχόλιο


− 4 = τέσσερα