Οι ΠΑΝΤΕΣΠΑνοΜΠΡΙΖΟΛΑΤΟΙ που επιβιώνουν πάντα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΗ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

 

Όπως για παράδειγμα ένα σοβαρό θέμα είναι η αθώωση ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ που επιμελώς κρύβουν από τον Ελληνικό λαό.
Νικολόπουλε,

Ανεξάρτητε Βουλευτή Αχαΐας τι λες, -θα μάθουμε κανένα νέο που να μας πάρει και να μας σηκώσει;-.

 

Καταλαβαίνεις τι λέω. To Μαξίμου ακούει;.

 

Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη

12-8-2016
Μετά από τα σχόλια μου ακολουθεί άρθρο που έγραφα από το 1998 για την Γιουγκοσλαβία και τον Μιλόσεβετς.

 

Διάλεξα όμως το παρακάτω (όποιος έχει τον χρόνο ας το διαβάσει).

 

Ευτυχώς που υπάρχει και ο ηλεκτρονικός τύπος και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και μαθαίνουμε και το τι συμβαίνει διεθνώς.

 

Ε!

Βέβαια γιατί να ασχοληθούν οι άνθρωποι αφού είχαν μάθει να πωλούν το (κακό) εμπόρευμα τους διά μέσου των διαπλεκόμενων διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη;.
Έτσι και αλλιώς αυτοί είχαν μάθει από ποιους να τα εισπράττουν για να επιβιώνουν με τις σαχλαμομπούρδες τους.
Και βέβαια αυτές τις ΣΑΧΛΟΜΠΟΥΡΔΕΣ, υπήρχαν οι παρατρεχάμενοι που υποστήριζαν.
Άκουσον, άκουσον μόλις πριν δύο μέρες έμαθα για την αθώωση Μιλόσεβιτς από διεθνή μέσα και για να σιγουρευτώ ότι είναι αλήθεια και αφού το έψαξα και σιγουρεύτηκα για το αληθές της είδησης, είπα να γράψω και δύο λόγια παραπάνω που αναφέρει και ο λαός μας.
Και

δεν τα γράφω όπως ανέφερα και στον φίλο μου τον Γιαννάκη Χατζηαντωνίου από κανένα κόμπλεξ ή υπεροψία (ούτε και με εκπροσωπούν),
αλλά για να υποστηρίξω πριν συμβούν γεγονότα ή αφού συμβούν.
Ό,τι οι άνθρωποι πρέπει να μπαίνουν μπροστά στην εποχή τους, αδιαφορώντας εάν ενοχλεί τους φίλους τους –ΠαντεσπανοΜπριζολάτους-.

Και για να δικαιώσω κάποιους έστω και διαχρονικά συμπληρώνω…

 

Μόνον μία από τις αστικές τα δημοσίευε τότε.

Η Αθηναϊκή αν θυμάμαι καλά και των Νοτίων προαστίων ο «ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» υπό την Διεύθυνση του Δημήτρη Φιλιππόπουλο -προς τιμή σου Δημήτρη μου-.

Να είσαι καλά Δημήτρη και εύχομαι για την καλυτέρευση της υγείας σου.

Ακολουθεί το άρθρο.

_______________________________________________________________________

 

«ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ»

5.7.2001

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ

 

Μάλιστα Πατριώτισσες και Πατριώτες,

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Φίλες και Φίλοι,

 

Το είδαμε και αυτό στις μέρες μας, είδαμε να οδηγείται σε Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ο άνθρωπος που αντιστάθηκε στην εισβολή των θεματοφυλάκων της Ελευθερίας και Δημοκρατίας της Δύσης, μάλιστα, της (Πολιτισμένης Δύσης).

 

Ο άνθρωπος που επιχείρησε να κρατήσει το γόητρο της Πατρίδας του, ο άνθρωπος που δεν δίστασε να τα βάλει με την πιο φανατική – σκληρή – παρανοϊκή φυσιογνωμία των ψευτοεπαναστατών, ψευτοεκσυγχρονιστών της (Πολιτισμένης Δύσης), κατηγορείται ως εγκληματίας πολέμου.


Και στο μυαλό μου στριφογυρίζει μια βασανιστική σκέψη.

 

Ποιος άραγε είναι ο Εγκληματίας πολέμου;

 

Αυτός που προσπάθησε να σώσει και να προστατέψει την ιστορία της πατρίδας του; Αυτός που είπε ΟΧΙ στον εισβολέα; ή αυτοί οι (πολιτισμένοι) δυτικοευρωπαίοι, ψευτοεπαναστάτες, ψευτοσοσιαλιστές που με τα ψευτοδυληματά τους, κλέβουν την ψήφο των λαών και οδηγούν την ανθρωπότητα στο μηδέν;
Αυτοί που σκότωσαν άμαχο πληθυσμό, αυτοί που σκότωσαν παιδιά, αυτοί που γκρέμισαν σχολεία, αυτοί που κατέστρεψαν νοσοκομεία, αυτοί που διέλυσαν πολιτισμό αιώνων, αυτοί που έστειλαν τις βόμβες ουρανίου, αυτοί που μόλυναν το περιβάλλον, αυτοί οι ψευτοηγετίσκοι που υπέγραψαν συνθήκη που λέγεται “Περιορισμένος Τοπικός 

Πυρηνικός Πόλεμος” και με τις πράξεις τους δημιουργούν φωτιές πολέμου σε διάφορες χώρες του πλανήτη, αυτοί που καταστρέφουν κράτη με ιστορία αιώνων, αυτοί αλήθεια τι είναι;

 

Δεν είναι εγκληματίες πολέμου; Πιο Διεθνές Δικαστήριο Θα Ασχοληθεί Με Αυτούς;
Για μένα είναι τόσες φορές εγκληματίες πολέμου αυτοί, όσοι νεκροί υπάρχουν, όσα σχολεία έχουν καταστραφεί, όσα μνημεία έχουν διαλυθεί, όσα, όσα, όσα…..

 

Όμως και δυστυχώς για την ανθρωπότητα, οι εξουσίες, και πιο συγκεκριμένα οι δυνάμεις του σκότους και της παρακμής δεν δέχονται ανθρώπους που αντιστέκονται στην επιβολή των σχεδίων τους.
Ευτυχώς όμως, που υπάρχουν έστω και αυτές οι λίγες φωνές, αυτές οι μικρές δυνάμεις, αυτοί με τα ισχυρά αντισώματα και κρατούν την υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια των λαών τους.
Εμείς που είμαστε μέλη κινημάτων ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, είμαστε υπερήφανοι που αντιστεκόμαστε και θα αντιστεκόμαστε σε κάθε μορφή Εξουσίας, που οι πράξεις τους θα είναι ενάντια στα συμφέροντα του ανθρώπου και των λαών.
Μάλιστα Πατριώτισσες και Πατριώτες,

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Φίλες και Φίλοι,
Εαν δεν διαμαρτυρηθούμε, και δεν αντιδράσουμε για τα τεκταινόμενα που διαδραματίζονται στην περιοχή μας, ίσως έχουμε τον Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο και η φωτιά που ανάφτηκε από τους ψευτοηγέτες στην γειτονιά μας, θα είναι ανεξέλεγκτη και δύσκολα θα σβήσει.

 

Η χιονοστιβάδα των προβλημάτων που πιθανόν θα δημιουργηθεί μετά την παράδοση του Κυρίου Μιλόσεβιτς στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης η πολιτική κρίση στην Γιουγκοσλαβία που θα δημιουργηθεί, η αστάθεια στην ΠΓΔΜ, ο μεγαλοιδεατισμός της Αλβανίας, η οικονομική κρίση που μαστίζει τις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων, η τόση μεγάλη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ, οι συσκέψεις των ηγετών της Ε.Ε για εγκατάσταση και άλλων στρατιωτικών δυνάμεων, δημιουργείται μια επικίνδυνη κατάσταση για την περιοχή της Βαλκανικής αλλά της Ευρώπης και μέσης Ανατολής.
Επιτέλους ας αντιδράσουμε για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, ας προσπαθήσουμε να πείσουμε αυτούς που διαφεντεύουν τις τύχες μας να σταματήσουν τις επιλεκτικές πρωτοβουλίες ότι κάποιοι είναι εγκληματίες πολέμου και παραβιάζουν την σύμβαση της Γενεύης.
Η εισβολή των Ευρωπαίων για την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας, η εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, η εισβολή των Ρώσων στην Τσετσενία, η εισβολή και ο βομβαρδισμός των Αμερικανών στο Ιράκ, οι σφαγές των Κούρδων από το στρατοκρατούμενο Τουρκικό κατεστημένο, δεν είναι εγκλήματα πολέμου; δεν είναι παραβίαση της σύμβασης της Γενεύης;

 

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

           5-7-2001

αφήστε ένα σχόλιο


− ένα = 1