ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» ΤΟΥΣ!!!

Φίλοι αναγνώστες με ενημέρωσαν για κάποιον χαρακτηρισμό που μου απέδωσε αυτός  που παρουσιάζεται για εκδότης μια λαθροφυλάδας, απ’ αυτές που βγάζουν καμιά 500 «εμετικά»  φύλλα για να «αρπάξουν» μεροκάματο και διατηρεί ένα «μπλοκάκι» ειδικού σκοπού που στόχο έχει ΟΧΙ  την ενημέρωση του πολίτη αλλά την συκοφαντία.

H αλήθεια είναι ότι από τον καιρό που ο συγκεκριμένος αλεξιπτωτιστής  «εκδότης» υπενοικίασε το «μαγαζάκι»  του στον ακατανόμαστο και προσέλαβε κάποιους  σχολασμένους «αρθογράφους»  εκ του Παγασητικού με μερική απασχόληση, δεν τον παρακολουθώ.

Κλείνοντας  αυτό το εισαγωγικό θα πρέπει να πω  ότι ο συγκεκριμένος «αυριανιστής»  είναι γνωστός για τα έργα του. Είναι αυτός που δεν χαρίστηκε σε κανέναν που δεν ανταποκρίθηκε στις «απαιτήσεις» του. Αυτός που χλευάζει, διασύρει και κατασυκοφαντεί τους πάντες αλλά προς Θεού δεν επιτρέπει σε κανέναν να του κάνει κριτική, για να μη θίξει την αξιοσύνη του και την αξιοπρέπεια του.

Ο δόλιος τον δουλεύουν κι αυτός καμαρώνει, κι από ανένταχτος, αδέκαστος και ηρωικός «δημοσιογράφος»   που ήθελε να  μοστράρετε κατάντησε ο φουκαράς  ή  Φιλιππινέζα του ψωνάρα που με πρότερο «έντιμο» βίο βουτηγμένο στο σκατό μας παρουσιάζεται  κι αυτός για ευυπόληπτος κύριος. Για τελευταία φορά τον προειδοποιώ ότι εγώ δεν μασάω από φοβέρες και απειλές όπως αυτές που μου απεύθυνε ο  Big Brother και καλά θα κάνει  να είναι πιο προσεκτικός προπαντός όταν το σώβρακο είναι σκατωμένο  γιατί οι αντοχές έχουν κι αυτές τα όρια τους αν δεν θέλει να τον κάνω  «πουτάνα»…  στα περίπτερα, αναδεικνύοντας  κοντά σε όλα και την γυμνή αλήθεια του δήθεν ανεξάρτητου δημοσιογράφου.   Αυτά προς το παρόν

ΥΓ

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα που με αφορά δεν έχει γραφτεί  δια χειρός του «εκδότη» αλλά κάποιου συνεργάτη του.  Και επειδή στο «μαγαζάκι» αυτό υπάρχουν πολλοί «αρθογράφοι»  συνεργάτες κλπ,  καλά θα κάνουν όσοι γράφουν να τα υπογράφουν για να μην τα βάζουμε με τον «εκδότη».

αφήστε ένα σχόλιο


6 − ένα =