ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!

Oι  έξυπνοι άνθρωποι σαφώς και  δεν παραμυθιάζονται από ρυπαρούς ,  φαύλους  τύπου ΚουρδΩμένου. Οι γνήσιοι κι όχι οχι οι γιαλαντζί αριστεροί δεν  γίνονται άβουλα  φερέφωνα και θιασώτες του κάθε πυροβολημένου.

Προφανώς αυτό το νούμερο ξέχασε πόσες φορές κατά το παρελθόν δημοσιεύσαμε δελτία τύπου και δεκάδες εκδηλώσεις της αριστεράς χωρίς  ρεβανσισμό, χωρίς φόβο και πάθος . Είναι οδυνηρό εν έτη 2017 να υπάρχει άνθρωπος σαν αυτόν που να διατυμπανίζει ότι διακατέχεται από φθόνο και μίσος για τους δεξιούς.

Είναι επίσης αισχρό, λυπηρό και αηδιαστικό, κάποια τέτοια απόβλητα να χρησιμοποιούν την αριστερά και να προτρέπουν τους πολίτες  να χτυπούν παλαμάκια σε πράξεις βίας, όπως  επίσης είναι ατιμωτικό εξευτελιστικό και άνανδρο να δημοσιεύουν κοπρογραφήματα, να συνεργάζονται έναντι πινακίου φακής με εμμονικούς  τοκογλύφους, τυχοδιώκτες, εκβιαστές, κάθε λογής αλήτες, κλέφτες και λαμόγια, υπολείμματα της κοινωνίας  που έχουν συρθεί δεκάδες φορές  στις δικαστικές αίθουσες για τους άθλους και τα ανδραγαθήματα τους. Ο ντεμεκ «αριστερός» μόνο  ψάλτης,  είναι συκοφάντης ολκής που χωρίς να έχει ή να μπορεί να αποδείξει το ελάχιστο επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον μου με συκοφαντεί και με βρίζει ανελέητα εξυπηρετώντας  τα συμφέροντα του εντολέα του.

Ας αναρωτηθούν  οι άνθρωποι του Σύριζα,  συμφωνούν με την αισχρή και κατάπτυστη κιναιδογραφία του ντεμεκ «αριστερού» ψάλτη ? Πόσες φορές δεν εξύβρισε και τους ίδιους? Πόσο τιμητικό είναι  γι αυτούς ο αριστερός διανοητής να τους αποκαλεί πρόβατα και κοπάδι μέσα στα ασυνάρτητα κοπρογραφήματα του? Συμφωνούν μαζί του όταν από χαμαιτυπείο που διαχειρίζεται  βγάζει σε φωτοσοπιές ξεβράκωτους τον δήμαρχο της πόλης και εμένα προσωπικά γιατί στηρίζω την δημοτική αρχή? Μπορεί μήπως ο καθένας από εμάς με πρόσχημα, με δικαιολογία την ανήκεστο βλάβη, να κατακρεουργεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Σεβάστηκε μήπως ο κόπρος τις οικογένειες μας?

Και αλήθεια τέτοιους θέλει η αριστερά?

Σήμερα αφήνει πάλι υπονοούμενα για τον Τάσο Ταστάνη και ενώ τον εγκαλεί για πράγματα που μόνον αυτός ξέρει, από την άλλη του ζητά  να υπερασπιστεί την ηλιθιότητα του. Ας ερωτηθούν οι άνθρωποι του τοπικού Σύριζα πως γνωρίζουν αυτόν τον τύπο σαν εκδότη σαν δημοσιογράφο που υπαινίσσεται ότι είναι, πως?

Μήπως δεν τους είναι γνωστό ότι είναι ιδρυτικό μέλος της Εθνικής Αλητείας και μέσα από ψευτοπροφίλ που διαχειρίζεται  εξυπηρετεί συμφέροντα?

Τι βλέπουν οι αριστεροί στο αφοδευτήριο που διαχειρίζεται? Βλέπουν ή όχι καθημερινά υβριστικά δημοσιεύματα κάποιου  «ενεργού δημότη»  κατά του δημάρχου και εμένα προσωπικά που πριν λίγο καιρό αυτός ο “ενεργός δημότης” καταδικάστηκε από την δικαιοσύνη για τα σοβαρότατα αδικήματα  ης πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με τριετή αναστολή,  για τα οποία όπως λέγεται στην τοπική κοινωνία έχει βρεθεί και παλαιοτέρα αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη?

Αυτό το απεχθές δίποδο με το ράσο της αριστεράς, μπορεί  με την αιμοσταγή πένα του που βρίζει εκβιάζει συκοφαντεί και  απειλεί τους πάντες, να έχει θέση στην αριστερά? Μήπως ήρθε η ώρα να τον βάλουν στην θέση του.

Τέλος θα πρέπει να γνωρίζει αυτός ο σκανδαλιστικός κιναιδογράφος ότι στον Σύριζα υπάρχουν άνθρωποι με φωνή που δεν μασούν τα λόγια τους που δεν τον φοβούνται  και δεν μασάνε από τον εκφοβισμό της πένας του κάθε Κουρδισμένου. .

Αυτό ας το έχει υπόψη του!!

αφήστε ένα σχόλιο


× οκτώ = 40