ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΊΦΤΙΝΓΚ: Η ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ

Νομίζω ότι η επανεκλογή του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου αν και είναι πραγματικά μια μεγάλη γιορτή για την Γλυφάδα, αφήνει πίσω της σπουδαία μηνύματα που είναι καλό να  διαβαστούν  απ’ όλους. Η παράταξη της Δυνατής Γλυφάδας  με επικεφαλής τον Μάκη Φιλόπουλο, πρέπει να διαβάσει σωστά το μήνυμα που έστειλαν οι Γλυφαδιώτες στις προχθεσινές εκλογές,  να μπει σε σκέψεις, να αναζητήσει πρώτα απ’ όλα τις δικές του ευθύνες  γι αυτόν τον καταποντισμό, καθώς επίσης να αναζητηθούν και ευθύνες κι από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους γιατί δεν μπόρεσαν να πείσουν για τίποτα. Ένα υλικό φθαρμένο, καλαμοκαβαλημένο , με ευθύνη του επικεφαλής .

Πολύ σύντομα  θα πρέπει να αναζητηθεί ένας νέος άνθρωπος μια προσωπικότητα που θα εμπνέει, θα μπορεί να πείσει, θα μπορεί  να φέρει ένα φρέσκο άνεμο, μια νέα αύρα στην παράταξη που θα παρασύρει και τους άλλους . Ένας νέος άνθρωπος που θα μπορέσει να κάνει το «αγροτικό» του, την διατριβή του,  απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Γιώργος Παπανικολάου που αναμφισβήτητα αν και νέος, είναι σχολή για τους για τους παλαιότερους και σπουδή για τους νεότερους για το πώς θα πρέπει να είναι ένας πολιτικός άνδρας που σέβεται και εκτιμάει τον εαυτό του και κατ΄ επέκταση σέβεται και αγαπά  την πόλη του.

Η μικροπολιτική της λακούβας, της συκοφαντίας και των κούφιων συνθημάτων όπως “απερχόμενος δήμαρχος” και ο μηδενισμός του έργου της δημοτικής αρχής του Γιώργου Παπανικολάου, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, λειτούργησε  αρνητικά και σας γύρισε μπούμερανγκ

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + 7 =