«Ξανθός Μάγος – κατηγορείται για κατ’ επανάληψη βιασμό 16χρονης»

Ήταν μόλις 16 χρονών έφηβη όταν έπεσε στα νύχια του βασανιστή της. Που να φανταζόταν πώς ο ίδιος ο νονός της, παντρεμένος άνθρωπός με μία θυγατέρα, θα

εκμεταλλευόταν  τα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω εφηβείας για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του.

Το κορίτσι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της αναζητούσε λύσεις και απαντήσεις. Ο νονός της, ο «ξανθός μάγος» είχε βρει τον τρόπο για να την κάνει υποχείριό του. Το βασανιστήριο κράτησε έναν χρόνο. Ένας χρόνος συστηματικών και συνεχόμενων  βιασμών.

Σήμερα η κοπέλα είναι 19  ετών. Μίλησε για ότι της συνέβη το 2020 στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Θα ήθελε να βροντοφωνάξει ώστε να ακούσουν οι πάντες την ιστορία της . Προβληματίζεται ωστόσο διότι δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσει η μικρή κοινωνία εντός της οποίας ζει.

Η υπόθεση αυτή προκάλεσε το κοινό αίσθημα. Ο 78χρονος μάγος κατά κόσμον Γρηγόρης Παπαϊωάννου κατηγορείται για τον κατ΄επανάληψη βιασμό της 16χρονης  βαφτισιμιάς του, ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή, παρόλο που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, προφυλακίστηκε προσωρινά.

H κοπέλα γεννήθηκε το 2004 και είναι σήμερα 19 ετών. Όταν συνέβησαν τα περιστατικά, το 2020,  ήταν μόλις 16 ετών.  Το κορίτσι τότε στην εποχή της εφηβείας ακολουθούσε μια συγκεκριμένη θεραπεία για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Όπως ανέφερε η ίδια «με πήγαινε στο σπίτι του όπου εκεί καλλιεργούσε κάνναβη και μου έδινε να δοκιμάσω λέγοντάς μου πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα. Η κάνναβη όμως επιτάχυνε και ενίσχυε την επήρεια των φαρμάκων που έπαιρνα».

Σιγά – σιγά λοιπόν οι ποσότητες της ναρκωτικής ουσίας αυξάνονταν με αποτέλεσμα η 16χρονη να γίνεται υποχείριο στις σεξουαλικές ορέξεις του. Της έδινε κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ ώστε να μη μπορεί να φέρει αντίσταση και στη συνέχεια την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

Όλα αυτά συνέβαιναν από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021 ενώ βρισκόταν μόνος του με την 16χρονη βαφτισιμιά του στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Η  υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η κοπέλα αποφάσισε να μιλήσει. «Δεν το άντεχα όλο αυτό και μίλησα στον φίλο μου όπου είχε την ίδια ηλικία με εμένα», λέει και προσθέτει: «Ο φίλος μου αμέσως ενημέρωσε τους γονείς μου και μετά ανέλαβαν οι Αρχές».

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης του 78χρονου οπότε και συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Ποιος είναι όμως ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου

Αφίσα του «ξανθού μάγου»

Ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου είναι δημοφιλής περφόρμερ – ταχυδακτυλουργός που στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 έγινε γνωστός από στόμα σε στόμα ως ο «Έλληνας Ντέιβιντ Κόπερφιλντ». Ο ίδιος, πλανόδιος σόουμαν, γέμιζε τις πλατείες πόλεων αλλά και επαρχιών, ενώ ξεπέρασε τα σύνορα περιοδεύοντας σε πόλεις των ΗΠΑ, έως και της Ιαπωνίας. 

Τα μαγικά κόλπα του ήταν ιδιαίτερα πρωτόγνωρα για την εποχή και αυτό το οποίο τον χαρακτήρισε ήταν η αναισθησία του στον πόνο. Στο σόου του, πρωτοστατούσαν νούμερα για «για γερά στομάχια» με μαχαίρια, ακόμα και ηλεκτρικά τρυπάνια, με τα οποία ατάραχος διαπερνούσε τη σάρκα του. Το θέαμα αυτό, ιδιαίτερα αιματηρό, οδηγούσε πολλούς από το κοινό του μέχρι και στη λιποθυμία.

Νούμερο όπου με μαχαίρι αυτοτραυματίζεται
Ο «ξανθός μάγος» σε νούμερό του όπου με ηλεκτρικό τρυπάνι διαπερνά το χέρι του

Μάλιστα, ο «ξανθός μάγος» είναι παλιός «γνώριμος» της εκπομπής της «Ζούγκλας» και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όπου είχε κάνει ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Τα τελευταία χρόνια, τα οποία είχε αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος, ο 78χρονος ζούσε σε μεγαλοπρεπή οικία στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Συντροφιά του η γυναίκα του, αλλά και το μοναδικό λιοντάρι που του απέμεινε το οποίο το μεγάλωνε στην αυλή του.

Κάποτε εικάζεται πως είχε 300 ζώα, από ιπποπόταμο, μέχρι και πούμα, τα οποία πλέον έχει χαρίσει σε γνωστούς και φίλους του στο εξωτερικό. Είναι γνωστό ωστόσο πως αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τον «ΑΡΚΤΟΥΡΟ» που τον κυνηγούσε για όλα τα άγρια ζώα που κρατούσε στο σπίτι του.

Εικόνες από το εσωτερικο του σπιτιού του

αφήστε ένα σχόλιο


8 × = πενήντα έξι