«Ντουγρού»  για το Δελφινάριο!

Με την «ισόβια» πρόεδρο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”  κ. Μαυρακάκη δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω, αυτό όμως δεν πάει να πει ότι δεν ακούμε και δεν μαθαίνουμε αυτά που λέει αριστερά και δεξιά στην προσπάθεια της να φτιάξει το καταρρακωμένο προφίλ της.  Η πρώην Πασόκα, νυν Συριζαία δεν λέει να αποχωριστεί αντιλήψεις, μεθόδους και υπολείμματα ιδεοληψιών που διατηρούν την εχθρότητα, το πάθος και τον ρεβανσισμό, προφανώς επιθυμεί να κλέψει από την δόξα του υβρεολόγου συγχωριανού της. Δυστυχώς, ευερέθιστη ως είναι δεν θέλει να καταλάβει ότι ο «σταυρωτής» και μοναδικός εχθρός που την καταδιώκει είναι μόνο ο κακός εαυτός της.

Προφανώς δεν λέει να καταλάβει ότι η κακοποίηση του λόγου δεν είναι μαγκιά, αντίθετα τσαλακώνει την εικόνα και αναδεικνύει την ποιότητα του κάθε ανθρώπου. Δυστυχώς.

Οι χαρακτηρισμοί που μου αποδίδει είναι ψευδείς και επιεικώς αηδιαστικοί (αν έχει στοιχεία ας τους κάνει δημόσια) αρκεί μόνο να πω ότι πριν κάποιους μήνες αναγνώριζε ότι ήμουν αυτός που άνοιξα τον πόλεμο και έδωσα προσωπικές μάχες με την βαρονία της γνωστής συμμορίας για να ξεβρομίσει η Γλυφάδα. Βέβαια αυτό άλλαξε από τον καιρό που τόλμησα να πω δημόσια ότι επιτελεί ρόλο ντελίβερι της Κουμουνδούρου. Αλήθεια επιβραβεύουν τα μέλη του συλλόγου της αυτήν την τακτική της ή μήπως μέχρι σήμερα αυτό δεν έπεσε στην αντίληψη κανενός?  Μήπως ως πρόεδρος του συλλόγου της Ένωσης Γυναικών της Γλυφάδας που επανειλημμένα εκλέγεται θα έπρεπε να δείχνει περισσότερη σοβαρότητα και να κρατά τις ανάλογες αποστάσεις σεβόμενη την κομματική προτίμηση όλων και όχι να τάσσεται υπέρ ενός κόμματος?  Αναρωτιέμαι,  δεν έχουν πέσει στην αντίληψη κανενός οι «φεισμπούκικες» αναρτήσεις της κατά της σημερινής κυβέρνησης που στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό του πολίτη?

Η εν λόγω κυρία θα πρέπει να ξεκολλήσει από το αλαζονικό “Εγώ” της και να αφήσει τους εκφοβισμούς και τις απειλές και να έρθει στο δικαστήριο όπως ή ίδια διαδίδει και να αποδείξει «πως γνωρίζει ότι η κυβέρνηση μοιράζει 3.000€ για να εξαγοράσει την υπογραφή των συγγενών των θανόντων λέγοντας ότι πέθαναν από κορονοϊό (ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ»;) και να αποκαλύψει αυτά που γνωρίζει ότι κάνει η κυβέρνηση διαφορετικά θα είναι μια κοινή συκοφάντης που υπηρετεί και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Κουμουνδούρου».

Για την ταμπακέρα λοιπόν τίποτα ως σήμερα παρά μόνον αφορισμοί και απειλές.  Προφανώς ή «θεία» Λένα καλαμοκαβαλημένη από έπαρση ξεχνάει ότι γνωριζόμαστε από την εποχή που έπλενε τα σερβίτσια  και έφτιαχνε καφεδάκια στο γραφείο τ. δημάρχου μέχρι να γίνει γνωστή μέσα απ’ τον σύλλογο και την τιμή των μελών που ακόμα και σήμερα την στηρίζουν για να μπορεί ή ίδια να πουλάει μουρίτσα και να μας κουνάει το δάχτυλο.

Η διαδρομή του καθενός μας σε αυτήν την πόλη είναι γνωστή, κι άλλωστε τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια γυναίκα που φρόντισε να «ξεχάσει» ώστε να κατηγορεί σήμερα την παράταξη με την οποία εξελέγει δημοτική σύμβουλος και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου?

Τα τρελά νερά της Χαλκίδας αλλάζουν κατεύθυνση κάθε 6 ώρες. Ο λόγος της κ. Μαυρακάκη κάθε στιγμή,  κάθε λεπτό ανάλογα με τις περιστάσεις. Όλοι μιλούν για την αλαζονική συμπεριφορά της ισόβιας προέδρου της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας  “Εμείς”, ότι  έχει ξεπεράσει τα όρια και πιστεύουμε ότι δεν αργήσει η στιγμή που κάποιοι από τα μέλη θα της τραβήξουν τ’ αυτί.

Κατά όσο με αφορά απέδειξα ότι δεν διακατέχομαι από εμπάθεια και ρεβανσισμό στο πρόσωπο της αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν θα απαντώ στις προκλήσεις. Μεγαλοκοπέλα γαρ, ας κοιτάξει να απεγκλωβιστεί από την αλαζονεία και την έπαρση αλλιώς κινδυνεύει να γίνει η νέα σπαρταριστή και ξεκαρδιστική επιθεώρηση στο φετινό «Δελφινάριο», ή “Θεία” Λένα δήμαρχος.

Ήμαρτον πΧια.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + = 6