ΝΤΑΞΕΙ… ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Ότι για πρώτη φορά η Γλυφάδα απέκτησε δημοτική συγκοινωνία κι  όλοι οι δημότες και οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, μπορούν να μετακινούνται καθημερινά εύκολα και γρήγορα, χωρίς να πληρώνουν κανένα αντίτιμο, αυτό δεν τους συμφέρει, δεν το λένε.

Για μια ακόμη φορά ο τοπικός μας Μπαξεβάνης σκανδαλολογεί, γιατί αυτό μόνο ξέρει να κάνει, αυτή είναι η δουλειά του. Για να αποφύγουμε να παίξουμε το παιγνίδι του αναξιόπιστου «σκανδαλιάρη» και να αναφερθούμε για μια ακόμη φορά σε νούμερα αφού πολλάκις έχω αναφερθεί στο παρελθόν σε ποσά, θα πρέπει να σταθούμε και να πούμε ότι η δωρεάν δημοτική συγκοινωνία ήταν ένα διαχρονικό αίτημα των δημοτών που υλοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι όταν ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, δεσμεύτηκε προεκλογικά για την δημοτική συγκοινωνία, όλοι οι αντίπαλοι έλεγαν ότι αυτό είναι αδύνατον να γίνει, ότι ήταν ένα πυροτέχνημα, ένα προεκλογικό κόλπο, κι όμως 2 χρόνια τώρα οι Γλυφαδιώτες εξυπηρετούνται από την δημοτική συγκοινωνία που έχει ενώσει όλες τις γειτονιές με το κέντρο της πόλης χωρίς αντίτιμο και είναι ευχαριστημένοι.

Το να απαντάς στις ηλιθιότητες του Μπαξεβάνη δεν έχει νόημα, μια χάλασε το λεωφορείο κρίμα τα λεφτά που δώσαμε, μια καθυστέρησε, μια δεν πέρασε, χάλασαν οι ηλεκτρονικοί πίνακες στις στάσεις, η γνωστή σκανδαλολογία, άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του, σημασία έχει ότι ένα όνειρο πολλών ετών πραγματοποιήθηκε και οι Γλυφαδιώτες ανάσαναν από την ταλαιπωρία και είναι στο σύνολο τους όλοι ευχαριστημένοι..

αφήστε ένα σχόλιο


× τρία = 3