ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ: ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΣΠΗΣ, ΒΡΩΜΑΣ, ΜΠΟΧΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ!!

Έχει απασφαλίσει εντελώς ο Ζαχαριάδης και δεν ξέρει τι λέει. Τώρα τα χώνει σε κάποιον Αλέξη Μαρινάτο γιατί τόλμησε να κάνει ένα σάιτ. Τα χώνει γιατί όπως λέει τόλμησε να την χωθεί εις βάρος των άλλων μέσων ενημέρωσης που είναι δεκαετίες στον στίβο της Γλυφαδιώτικης ενημέρωσης και τους υποβάλλει σε οικονομικό διωγμό αυτή η δημοτική αρχή.

“Σωστός”  ο Ηλίας που πας κ. Μαρινάτε μας με ποιο δικαίωμα έκανες σάιτ και ήρθες να μας αρπάξεις τη «δουλειά», δεν ξέρεις ότι εδώ στη Γλυφάδα τώχουμε μονοπώλιο? Και δεν μου λες κ. Μαρινάτε μας, από πού κι ως που ξέρεις εσύ τη «δουλειά», μπορείς εσύ να «διεκδικήσεις» μεροκάματο? Ξέρεις εσύ από πουστιά? Τολμάς, έχεις τη «μαγκιά» να ξεβρακώνεις και να εξευτελίζεις ανθρώπινες αξιοπρέπειες και μετά μόλις πέσει ο «μαϊντανός» να τους γλύφεις και να τους αποδίδεις ύμνους και δοξασίες? Τώχεις? Δεν σε πειράζει να σε πουν αλήτη, λαμόγιο, εκμεταλλευτή? Ξέρεις με πόσα χρόνια φυλακή ισοδυναμεί αυτή η «μαγκιά»?  

Που πας κ. Μαρινάτε μας, είδες φως και μπήκες, δεν ρώταγες τι αγώνα έχει κάνει ο κακομοίρης για την πουτάνα την «ενημέρωση» τόσα χρόνια εδώ στη Γλυφάδα? Τολμάς εσύ να συγκριθείς με τους  απόφοιτους του Χάρβαρντ στην βρώμα και την πουστιά? Τολμάς εσύ  να κάνεις καταδρομικές επιχειρήσεις μέσα από ψευτοπροφίλ, με σκοπό την τύφλωση και την παραπλάνηση του πολίτη? Αντέχεις να σε φωνάζουν λίγδα, να σε φτύνουν και εσύ να δείχνεις περήφανος?

ΥΓ

Κάποιοι άνθρωποι που γλύφουν σαν γυμνοσάλιαγκες και που ουρλιάζουν σαν ουρακοτάγκοι  για να εξασφαλίσουν μηνιάτικο, μόνο για το  τσίρκο κάνουν, αυτοί έχουν καταργήσει την ντροπή και πιθανόν μια τέτοια απώλεια να τους έχει κάνει να έχουν χάσει την αίσθηση των όρων και των εννοιών και να μην τους ενδιαφέρει ότι το μόνο που κατόρθωσαν όλα αυτά τα  χρόνια ήταν από μηδενικά να γίνουν νούμερα.

Έκκληση, Ας μας πει ποια είναι τα μέσα ενημέρωσης που επί δεκαετίες πρωταγωνιστούν στον στίβο της Γλυφαδιώτικης ενημέρωσης?

 

αφήστε ένα σχόλιο


4 − = τρία