Νέα μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη – Πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση

Ένα ακόμη μαφιόζικο χτύπημα με εν ψυχρώ εκτέλεση ενός άνδρα σημειώθηκε σήμερα στην Βάρη.  Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα στη Βάρη, και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Το θύμα της άγριας εκτέλεσης έξω από τον γυμναστικό σύλλογο «Αίολος» στην Βάρη ήταν  ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης. Οι δράστες τον περίμεναν μέσα σε πολυτελές τζιπ και όταν τον εντόπισαν, τον προσέγγισαν και τον εκτέλεσαν.

Του έστησαν καρτέρι

Όπως προκύπτει, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον άτυχο άνδρα και, όταν τον εντόπισαν, τον «γάζωσαν» μέχρι να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με το MEGA, ο άνδρας βρισκόταν καθ’ οδόν προς το γυμναστήριό του.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας, ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης. Μάλιστα, για ορισμένο χρονικό διάστημα ήταν και φυγόδικος, ενώ κατά το παρελθόν έχει υπάρξει και πυγμάχος.

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛΑΣ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου,  Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών του πυγμάχου.    Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ποιο ήταν το θύμα της δολοφονίας στη Βάρη

Ο παλαίμαχος πυγμάχος είχε ανακηρυχθεί πρωταθλητής στο παρελθόν, ωστόσο είχε διαγραφεί από την Ομοσπονδία για υπόθεση αναβολικών.

Ο Μπερδέσης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές συμμετοχή του σε κύκλωμα ανθρώπων της νύχτας. Για κάποιο χρονικό διάστημα είχε διαφύγει στην Βουλγαρία όπου και διέμενε για ενάμιση χρόνο, κάτι που του στέρησε και την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, εξέτισε λίγους μήνες φυλακή για να αθωωθεί τελικά στο δικαστήριο. Στην συνέχεια προσπάθησε να επανέλθει στα αθλητικά πράγματα.

Νικητής reality

To 2017 είχε λάβει συμμετοχή στο reality επιβίωσης, survival secret κερδίζοντας μάλιστα και το έπαθλο.  Ωστόσο, δεν φαίνεται να κατάφερε να ξεφύγει από τα κυκλώματα.

αφήστε ένα σχόλιο


6 + πέντε =