Μυθέυματα για να καλυφτούν οι ατέλειες τους. Κυριάκος Τιλγκερίδης – αστειότητες ότι ανέλαβα την υπεράσπιση της Μαυρακάκη!!

Το Κουτσομπολίζειν για κάποιους εστί Φιλοσοφείν.

Επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται σχετικά με την διένεξη μου με την κ. Μαυρακάκη θα πω ευθέως ότι δεν ασχολούμαι με αστειότητες, καθώς έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ.  Οφείλω όμως να πω ότι ο έγκριτος δικηγόρος και φίλος  επί σειρά ετών, πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων  Γλυφάδας Κυριάκος Τιλγκερίδης  ουδεμία σχέση έχει με τις κατινιές που κάποιοι φροντίζουν να διασπείρουν για να φτιάξουν το προφίλ τους, όπως επίσης είναι τεράστιο ψέμα ότι στην μεταξύ μας αντιδικία με την εν λόγω κυρία  έχει αναλάβει την υπεράσπιση της.

Ο κανιβαλισμός των Fake News και της κοτσάνας με αφήνει παντελώς  αδιάφορο όπως και οι εκφοβισμοί και καλά θα κάνουν αυτοί που λένε και σκορπούν τέτοιες ηλιθιότητες να καταλάβουν  ότι δεν μπορούν να τα ισοπεδώνουν όλα.

Πιθανόν η λέξη να τους είναι άγνωστη αλλά υπάρχουν και ΑΡΧΕΣ μεταξύ των ανθρώπων . Όσα λοιπόν λέγονται και ακούγονται για τον συγκεκριμένο δικηγόρο φίλο Κυριάκο Τιλγκερίδη είναι απολύτως ανακριβή. Προφανώς κάποιες κυρίες  ακλουθώντας την στρατηγική της Κατινιάς δεν λένε να καταλάβουν ότι με σημαία το  κουτσομπολιό  το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποδείξουν στον εαυτό τους αλλά και στους άλλους το χαμηλό τους επίπεδο.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 9 = δεκατέσσερα