Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του κεκοιμημένου κιναιδογράφου

Ο καιρός που τα λαμόγια έκαναν πάρτι στη Γλυφάδα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. 

Γνωστός κατά πολλούς απατεώνας που υποδύονταν τον εκδότη και τον δημοσιογράφο και τώρα εμφανίζεται ως παρουσιαστής στο youtube με εκατοντάδες εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις,  λέγεται ότι προ μηνών προσπάθησε μέσω δημοτικού συμβούλου να ζητήσει μπαξίσι για να σταματήσει να γράφει συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος  του δήμου Γλυφάδας και συγκεκριμένα του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου χωρίς όμως καμία ανταπόκριση.

Προφανώς αυτός και παρέα του δεν θέλουν να καταλάβουν ότι ο καιρός που έγραφε πέντε συκοφαντικά δημοσιεύματα και έβγαζε χοντρό μεροκάματο έχουν αλλάξει.

Δεν λέει να καταλάβει ότι οι εκατοντάδες μαϊμουδίσιες καταγγελίες του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έχουν καμία τύχη, όσο  και το κτίσιμο με λάσπη δεν εστάθη δυνατό να κάμψει την αντίσταση του αναμορφωτή δήμαρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, αντίθετα με τα εκατοντάδες μικρά και μεγάλα έργα που θα μείνουν για τις επόμενες γενιές πέρασε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της πόλης.

Επιπρόσθετα θα έλεγα ότι με την στάση του ο Γιώργος Παπανικολάου έβαλε ταφόπετρα στο σαθρό και το σάπιο, τις πάσες και τις μάσες και γενικά το λαμογένιο αλισβερίσι που βασίλευε και κυριαρχούσε στην πόλη.

Επιμένει στην προσφιλή μέθοδο της σπίλωσης και της συκοφαντίας  εξυπηρετώντας σκοπιμότητες και αλλότρια συμφέροντα απ’ όπου βγάζει μεροκάματο. Δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία  άλλη αναφορά άλλωστε τα σχόλια για τους κεκοιμημένους περισσεύουν. Την απάντηση σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και συντεχνίες την έδωσαν οι Γλυφαδιώτες με εκείνο το εκκωφαντικό σχεδόν 80% που βλέπουν την αναγέννηση της πόλης τους από μίζερη και απαξιωμένη,  σε πόλη πρότυπο.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × 1 =