ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

Την άμεση προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζητεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εφ’ όλης της πολιτικής ύλης συνέντευξη που παραχωρεί στο “Κεφάλαιο”. “Αυτή η ανίκανη παρέα που διοικεί τον τόπο πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό. Με εκλογές.

Με την απόφαση του ελληνικού λαού. Το κόστος της συνέχισης της καταστροφής είναι απείρως μεγαλύτερο, από το κόστος της διαδικασίας απομάκρυνσής τους. Ας το καταλάβουν. Πρέπει να φύγουν”, τονίζει χαρακτηριστικά, λίγα εικοσιτετράωρα μετά το τετ α τετ της Βουλής, στη διάρκεια του οποίου κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να παραιτηθεί, πριν σπρώξει τη χώρα στην καταστροφή.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δρομολογεί πρωτόγνωρη εκτροπή για μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, αποκλείει κάθε περίπτωση οικουμενικής κυβέρνησης και σημειώνει ότι η Νέα Δημοκρατία, με την βούληση των μελών της, μεταλλάσσεται σε ένα σύγχρονο, συμμετοχικό, ευρωπαϊκό κόμμα που δίνει νόημα και φέρνει οξυγόνο στην πολιτική.

“Χτίζουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που σύντομα θα κληθεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην ανάπτυξη και την πρόοδο με όρους σύγχρονους και αποτελεσματικούς”, είναι η χαρακτηριστική του τοποθέτηση.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης προειδοποιεί ότι οι παρεμβάσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δε δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την επόμενη κυβέρνηση και αναλύει διεξοδικά τη στρατηγική της γαλάζιας παράταξης για την οικονομία.

“Η ζημιά του καταστροφικού 2015 είναι ιλιγγιώδης. Για να την υπερβούμε θα χρειαστεί από τη μία να εξορθολογίσουμε δαπάνες και από την άλλη να προωθήσουμε δραστικές και τολμηρές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να προσελκύσουμε επενδύσεις και να αυξήσουμε το ΑΕΠ.

Χρειάζεται να εφαρμόσουμε πολιτικές στην αντίθετη κατεύθυνση με όσα πράττει η ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση”, τονίζει.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 21