Με ή χωρίς εσώρουχα; Υπάρχει σωστός τρόπος να κοιμάσαι

Να κοιμάται κανείς γυμνός ή να μην κοιμάται;

Είναι μερικά πράγματα που πιστεύεις ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος, όπως τα ρούχα που διαλέγεις να φοράς στον ύπνο σουfdzd. Μπορεί να προτιμάς να κοιμάσαι με εσώρουχα, μπορεί να θέλεις να τα βγάζεις – ποιος να σου πει τι, σωστά; Όχι, είναι η απάντηση. Γιατί ακόμη κι εκεί, τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά.

Ο ουρολόγος Aaron Spitz λέει ότι είναι προτιμότερο να μην κοιμόμαστε ολόγυμνοι από τη μέση και κάτω.

Καταρχάς, υπάρχει το ζήτημα των βακτηρίων. Φορώντας εσώρουχα, ανεξάρτητα από το φύλο μας, προστατεύουμε την ουρήθρα από μολύνσεις, κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Λιγότερο σημαντικό είναι ότι δεν έρχεσαι σε άμεση επαφή με πιτζάμες ή σεντόνια, οπότε μπορείς να τα πλένεις μία φορά την εβδομάδα κι όχι καθημερινά.

Ανάλογα με τον τύπο γεννητικών οργάνων, τώρα:

  • Τα άτομα με ανδρικά γεννητικά όργανα, μπορεί να αισθανθούν άβολα, κυρίως στην περιοχή των όρχεων, εξαιτίας της πίεσης από τους μηρούς ή ακόμη και το στρώμα, αν στριφογυρίζουν κατά τη διάρκεια της νύχτας – ένα εσώρουχο, θα τα κρατά όλα στη θέση τους και «τακτοποιημένα», άρα και πιο άνετα.
  • Τα άτομα με γυναικεία γεννητικά όργανα, από την πλευρά τους, εξαιτίας πιθανών διαρροών κατά τη διάρκεια της νύχτας, είναι προτιμότερο να κοιμούνται φορώντας εσώρουχα, και για λόγους προσωπικής υγιεινής.

Ωστόσο, πρέπει να δίνουμε προσοχή και στο είδος των εσωρούχων που φοράμε στον ύπνο. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε εκείνα που είναι άνετα και, ταυτόχρονα, φτιαγμένα από υφάσματα που αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνέει. Ιδανικές επιλογές, είναι τα 100% βαμβακερά κι εκείνα από μπαμπού.

αφήστε ένα σχόλιο


2 + = έξι