ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

Άνω κάτω έγινε προς το τέλος της συζήτησης η συνεδρίαση στη Βουλή με την Νέα Δημοκρατίανα αποχωρεί από την αίθουσα της Ολομέλειας διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο που διηύθυνε τη συζήτηση η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η σπίθα που άναψε τη φωτιά ήταν οι αναφορές του Αντώνη Σαμαρά στον κ. Κατρούγκαλο για τον οποίο είπε: «Πως σας φαίνεται κε Τσίπρα ότι ένας Υπουργός σας έπαιρνε το 12% του μισθού εκείνων που έπρεπε να επαναπροσλάβει; Λαμπρό αριστερό ήθος».

Η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία λίγη ώρα προηγουμένως είχε προκαλέσει «γαλάζιες» ενστάσεις καθώς σχολίασε την ομιλία Σαμαρά, θέλησε να δώσει τον λόγο στον κ.Κατρούγκαλοο επί προσωπικού κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και ειδικά του πρώην Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος φώναξε στην κα Κωνσταντοπούλου:

«Αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν μπορεί να πάρει τον λόγο. Συνέχεια ρίχνεις λάδι στη φωτιά ενώ ο ρόλος σου έπρεπε να είναι ενωτικός. Εγώ θα αποχωρήσω και καλώ και το κόμμα μου να αποχωρήσει». Η άποψη του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη έγινε αποδεκτή με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρεί άμεσα από την αίθουσα.

Εκτός αιθούσης στα γαλάζια πηγαδάκια σχολιαζόταν με νόημα ότι για μια ακόμα φορά η κα Κωνσταντοπούλου φρόντισε να πυροδοτήσει για μια ακόμα φορά τη συναίνεση που τόσο επιζητούσε ο κ. Τσίπρας.

Δείτε το Video:

parapolitika

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − 5 =