ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Το σούπερ ντιλ στον Πειραιά έφερε καραμπόλα. Πως φέρεται να χάλασε η μετακίνηση, σε ποια θέση υπάρχει φήμη για κλεισμένο και τί παίζει με γκολκίπερ; Όλο το παρασκήνιο εδώ.

Μία… καραμπόλα δημιουργεί η μεταγραφή του Τζούρτζεβιτς στον Ολυμπιακό. Μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή της, αφού η Παρτιζάνθέλει να τον κρατήσει μέχρι και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να τη βοηθήσει για την είσοδο στους ομίλους, αλλά η υπόθεση θεωρείται δεδομένη για τους «ερυθρόλευκους». Ο παίκτης είναι κλεισμένος, είναι επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς με την έγκριση του Μπέσνικ Χάσι.

Λέγεται όμως, ότι εξαιτίας της μετακίνησης του Τζούρτζεβιτς στο λιμάνι, χάλασε μία μεταγραφή στην ομάδα του Βελιγραδίου. Αυτή είναι η καραμπόλα που αναφέρθηκε παραπάνω. Αυτό που κυκλοφορεί, είναι, ότι χαλά ο δανεισμός του Ζάιρο στην Παρτιζάν. Πιθανότατα αυτό συμβαίνει, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είδε με καλό μάτι τη μεταγραφή του 23χρονου επιθετικού στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όσον αφορά την υπόθεση στόπερ υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο. Το θέμα για τον κεντρικό αμυντικό έχει ανοίξει για τα καλά στον Ολυμπιακό. Ειδικά αν πωληθεί ο Ρέτσος, τότε δεδομένα θα χρειαστεί μία τόνωση η ομάδα στα μετόπισθεν. Η πληροφορία που κυκλοφορεί αναφέρει τον Μπουρντίσο ως κλεισμένο κάτι που εξετάζεται. Δεν αποκλείεται όμως οι Πειραιώτες να καλύψουν το κενό εκ των έσω.

Υπάρχει για παράδειγμα μία πρώιμη σκέψη για μονιμοποίηση του Ρομαό στα στόπερ. Εξάλλου η συμπαρουσία του Τογκολέζου με τον Οφόε κάνει πολύ αργή τη μεσαία γραμμή και καθιστά επιτακτική την μονιμοποίηση του ταχύτερου και πιο κατάλληλου στο αμυντικό τρανζίσιον, Σιώπη.

Στον Ολυμπιακό δεν αποκλείεται να ανοίξει θέμα τερματοφύλακα, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Καπίνο.

Υπάρχει η ανάγκη για την απόκτηση έμπειρου γκολκίπερ που δεν θα έρθει για να διεκδικήσει τη φανέλα από τον Έλληνα, διεθνή, πορτιέρε, αλλά ούτε θα είναι και Λεάλι, ο οποίος ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Θα βοηθήσει όμως για να υπάρχει ανταγωνισμός για τη θέση και να μην επαναπαυτεί ο Καπίνο.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × = 7