“ΕΦΥΓΕ” Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!!

Θρήνος , «έφυγε» ξαφνικά η Βάνα Μπάρμπα.  Η ηθοποιός που έγινε φήμη αφού ήταν η αφορμή πολλά παιδιά να βρουν το  αντριλίκι τους μέσα από τις γυμνές φωτο σε περιοδικά και ακατάλληλες για την εποχή ταινίες , έφυγε ξαφνικά  από την  παράταξη του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου δηλώνοντας την ανεξαρτητοποίηση της. Για όσους ξέρουν, η ηθοποιός τελευταία εξέφραζε πολλά παράπονα γιατί ο Γιώργος Παπανικολάου δεν της έδωσε όπως λέει στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, την πρέπουσα εμπιστοσύνη και έκανε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις από μόνος του. Μάλιστα… όπως  ακριβώς το ακούτε.

Όμως έτσι ξαφνικά τρελάθηκε ο Γιώργος Παπανικολάου και απέσυρε την εμπιστοσύνη του από την ηθοποιό και την ομάδα της?  Τυχαίο??? Αυτό και μόνο ας το κρατήσουν οι αναγνώστες, για να καταλάβουν ότι η ανεξαρτητοποίηση της  έχει να κάνει με την δυσαρέσκεια της ηθοποιού, από τον παραγκωνισμό της  και μόνο.

Προφανώς  και η χολή της Βάνας Μπάρμπα δεν σταματάει εδώ και κάνει αναφορά  σε λόγους διαφάνειας και χρηστής διοίκησης, συκοφαντικά σχόλια, το γνωστό ποιηματάκι της  γνωστής ομάδας των υβριστών. Γιατί όμως δεν τα έλεγε όλα αυτά τόσα χρόνια η Βάνα? Μήπως τώρα που τα λέει λίγους μήνες πριν τις εκλογές εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα? Οι αγκαλιές, τα φιλιά, ή φιλοφρονήσεις  στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανικολάου πέρασαν και δυστυχώς ακολούθησαν την πεπατημένη, αυτήν που όταν κάποιοι δεν παίρνουν αυτά που θέλουν βγαίνουν στην απέναντι και στην ανεξαρτητοποίηση.

Ας είναι καλοτάξιδη!!!

ΥΓ

Τελικά δήμαρχε είσαι πολύ τυχερός όλα τα αυτόφωτα «αστέρια» της παράταξης λακίζουν από μόνα τους.  Με νέους ανθρώπους και πάλι θα σαρώσεις!!

vana-mparmpa-gymni-athensbars-5

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 4 = δυο