ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ – ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ!!

Ισχυρίζεσαι ότι δεν γνωρίζεις τον Ζαχαριάδη με τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη και περιμένεις να σε πιστέψουν όταν  ο ένας δημοσιεύει κείμενα του άλλου, κι όταν κρυβόμενοι πίσω από ψευτοπροφίλ, συνεργάζεστε για να μπορείτε να  (σου επιφυλάσσω εκπλήξεις στο δικαστήριο) βρίζετε εκ του ασφαλούς?

Καλά άλλοι συμπολίτες μας δεν υπάρχουν να φιλοξενήσεις άρθρα και απόψεις, τους μόνον οι αυτοί οι δυο? Όλοι γνωρίζουν ότι είστε συγκοινωνούντα δοχεία. Παπαγαλάκι αντιγράφεις λέξεις που συνηθίζω να χρησιμοποιώ κατά κόρον στα κείμενα μου, κι αυτό με λυπεί, με ντροπιάζει.

Και επειδή μίλησες για χιούμορ, ποιο είναι το δικό σου χιούμορ αληταρά αυριανιστή,  να μας βγάζεις ξεβράκωτους (προϊόν φωτοσοπιάς) ή να απευθύνεις χαρακτηρισμούς που μόνον ένα πληρωμένο γουρούνι  θα μπορούσε να εκτοξεύσει? Αυτό δεν είναι χιούμορ δεν είναι σάτυρα είναι αυριανισμός και τέτοια αίσθηση χιούμορ ομολογώ δεν την έχω και δεν επιθυμώ να έχω.

Αναφέρθηκες κοροϊδευτικά στην ηλικία  μου λέγοντας ότι είμαι μεγάλος. Ξέρεις, εγώ δεν είμαι σαν την βακέτα το φίλο σου να χρειάζομαι φωτοσοπιές για να τσιτώσω λαιμό και μάγουλα, ούτε σαν και την αφεντιά σου που ενώ μας λες ότι πριν τέσσερις δεκαετίες έκανες ραδιόφωνο απ΄την άλλη μας το παίζεις λυκόπουλο και εν πάση περιπτώσει από πότε βρε νούμερο ποινικοποιείται και η ηλικία?

ΑλητοΚουρη-δομένε σε διώξανε κακήν κακώς από τον ΣΥΡΙΖΑ, κοίτα μην λες ότι είσαι αριστερός γιατί μολύνεις την Αριστερά, άσε που αυτοί σε διασκεδάζουν, χαζούλη, έχουν καταλάβει ότι είσαι ένα τρελό παιδί χαρά γεμάτο που αν δεν πάρει τα χάπια του έχει εξάρσεις φοβίας και επιθετικότητας όπως πχ όταν μας έλεγες ότι σε κυνηγούσαν οι αιρετοί να σε σκοτώσουν, όπως τότε που έλεγες ότι από υπευθυνότητα των αιρετών επιβαρύνθηκε η υγεία σου, όπως τότε που  έλεγες για να συγκινήσεις τα πλήθη  ότι από μέρα σε μέρα θα αποδημήσεις άθεος γαρ προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως τότε που μας έλεγες ότι θα μπουκάρεις στο γραφείο του δημάρχου (θα τον έκανες νταντα)? Όπως πρόσφατα διωγμένος από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αυτοβαπτίστηκες πρόεδρας παράταξης που το 2019  όταν αναλάβει την εξουσία θα έρθει με την ρομφαία θα επιβάλει τους νόμους, θα κλείσει τους αιρετούς στη φυλακή,  μιλώντας ακόμη και για την επαναφορά θανατικής ποινής.

Ρε πας καλά, μετά από τέτοιες μλκ που εκτοξεύεις, έχεις την απαίτηση μετά να σε πάρουν στα σοβαρά?

ΑλητοΚουρη-δομένε είναι καιρός να ακολουθήσεις πιστά την φαρμακευτική σου αγωγή γιατί μόνον ένας αστόχαστος, ένας ανόητος, ένας φρενοβλαβής θα μπορούσε να σκέφτεται και να λέει τέτοιες παλαβομάρες. Πιθανόν μέσα στους διαδρόμους του  θολωμένου  μυαλού σου  να μην μπορείς να κατανοήσεις ότι οι πολίτες δεν είναι βλάκες, δεν κοροϊδεύονται, δεν ανέχονται μεθοδεύσεις αυριανισμού και μαφιόζικες συμπεριφορές και προπαντός δεν έχεις την δυνατότητα (λόγω βλάβης?) να καταλάβεις ότι δεν πείθεις κανέναν  για το ανεπίληπτο των προθέσεων σου, αντίθετα τους προϊδεάζεις να πιστεύουν ότι εξυπηρετείς τα συμφέροντα κάποιων που θέλουν με την σπίλωση και την χυδαία προπαγάνδα  να βλάψουν τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και στην συνέχεια εμένα γιατί στηρίζω την δημοτική αρχή.

Προφανώς δεν είσαι σε θέση να  ακούς, δεν οσφραίνεσαι ότι οι Γλυφαδιώτες αγαπούν τον Γιώργο Παπανικολάου γιατί για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες βλέπουν την Γλυφάδα να έχει ξεφύγει από την απαξίωση, να έχει αφήσει πίσω της την μιζέρια και να έχει αποκτήσει λάμψη, αίγλη και προπαντός έργα που θα μείνουν για τις επόμενες γενιές . Καημενούλη, μετά απ’ όλα αυτά έχεις την απαίτηση να σε πάρουν στα σοβαρά? Βρε ηλίθιε μετά από τέτοιες παπαριές θέλεις και να σε ψηφίσουν?   θα σε ψοφήσουν άμοιρε όπως τότε που είχες το θράσος να βάλεις για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και έψαχνες στην κάλπη να βρεις την ψήφο σου.

Για μια ακόμη φορά σπατάλησα το χρόνο μου να απαντώ σε έναν ηλίθιο, θα ήθελα όμως να ρωτήσω, εκείνο το επίδομα το παίρνεις ακόμη? Αληθεύει ότι πάσχεις από ψυχολογικά προβλήματα?   Ξέρεις, το φιλαράκι σου επί χρόνια έπαιρνε μαϊμουδίσια σύνταξη κοίτα να τον μιμηθείς σε όλα, άλλωστε όπως λέει και η παροιμία « όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα», κατάλαβες.

Τελειώνοντας θέλω να σε ρωτήσω έχεις αναλογιστεί γιατί δεν ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα σου? Έχεις αναλογιστεί γιατί δεν αντέδρασα στις ψευτομαγκιές σου. Κουτσαβάκη, αναλογίσου, πάψε να ασχολείσαι μαζί μου και βγάλε επιτέλους τον σκασμό!!

ΥΓ

Μοναχός σου εκτονώσου…για να μείνεις εκτός νόσου. Κατανοητός?

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 7 = εννέα