ΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Με αξέχαστες αναμνήσεις στις αποσκευές τους γυρνούν από την εξαήμερη εκδρομή που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας εκατοντάδες ηλικιωμένοι κάτοικοι της πόλης και άλλοι τόσοι φεύγουν σήμερα για την ίδια εκδρομή, στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Aldemar Olympian Village, στο νομό Ηλείας.

Συνολικά περίπου 1.000 άτομα έχουν την ευκαιρία φέτος να χαρούν μοναδικές στιγμές κεφιού, ζωντάνιας, συντροφικής παρέας, μέσα από την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλλε ο Δήμος Γλυφάδας για να συμπεριληφθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συμμετεχόντων.Κοντά στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας βρέθηκε χθες βράδυ ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. «Είστε η οικογένειά μας και την οικογένειά μας πάντα την φροντίζουμε», είπε μέσα στο ιδιαίτερα θερμό κλίμα και δεσμεύθηκε ότι το πρόγραμμα των μικρών, ευχάριστων αποδράσεων θα συνεχιστεί και τους χειμερινούς μήνες, με εξορμήσεις αλλά και επισκέψεις σε θέατρα για τους ανθρώπους των ΚΑΠΗ της Γλυφάδας.

Μαζί με τους ηλικιωμένους ήταν αυτές τις μέρες ο Πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Νίκος Λεβετσοβίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ Βασίλης Νικάκης και η εντεταλμένη Πολιτισμού, μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΠΑ, Σάσα Πατεράκη, όλοι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας.  «Η τρίτη ηλικία είναι άμεση και συνεχής προτεραιότητά μας», διαβεβαίωσε ο Νίκος Λεβετσοβίτης.

Οι δύο αυτές, υπέροχες εκδρομές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του νομού Ηλείας περιλαμβάνουν μονοήμερες αποδράσεις στην Αρχαία Ολυμπία, στη Ζάκυνθο και στο Κατάκολο και υπέροχες βραδιές με ζωντανή μουσική, χορό, τραγούδι. Χθες, το πρόγραμμα περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου και διασκέδαση μέχρι πρωίας.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 30