ΜΑΡΙΝ: Ο ΧΑΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει ήδη τον… άνθρωπό του στον Ρέντη. Ο Μάρκο Μάριν (περί ου ο λόγος) είχε προπονητή τον 45χρονο τεχνικό στην Άντερλεχτ! ​Ο έμπειρος Γερμανός άσος γνωρίζει ιδιαίτερα καλά τον Χάσι. Η δική του συστατική επιστολή προφανώς και έχει την αξία της. Στον Ολυμπιακό εξάλλου πέραν της πρότασης – εισήγησης του ατζέντη Ραμαντάνι έλαβαν υπ’ όψιν τους και άλλα πράγματα και στοιχεία για τον εν λόγω προπονητή αλλά και δεδομένα το ότι έχει περάσει από την διαδικασία και την δοκιμασία των δύσκολων ευρωπαϊκών προκριματικών και νωρίς το καλοκαίρι. Και φυσικά ρώτησαν και άλλα και τα πλέον κατάλληλα άτομα.

Ο Γερμανός μέσος του Ολυμπιακού μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta.gr και μας εξήγησε την φιλοσοφία του που ταιριάζει «γάντι» με αυτή του Ολυμπιακού («ποδόσφαιρο κατοχής και… επίθεση») αλλά και για την δουλειά του με τους νέους ποδοσφαιριστές.

«Έχω δουλέψει μαζί του μέσα σε μία σεζόν (σ.σ. περίπου μισό χρόνο) στην Άντερλεχτ και έχω μάθει αρκετά δίπλα του. Αρέσκεται στο να παίζει με την ομάδα του επιθετικό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά στο Gazzetta.gr ο Μάρκο Μάριν για να προσθέσει: «Ο κύριος Χάσι είναι ένας προπονητής, στον οποίο αρέσει ιδιαίτερα το να έχει η ομάδα του τον έλεγχο του ματς, τον έλεγχο του ρυθμού, που λέμε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα κοουτσάρει πολύ τους παίκτες, δεν είναι από τους προπονητές που στήνουν την ομάδα και μετά περιμένουν απλώς να… βγει το παιχνίδι που έχουν σχεδιάσει. Κάνει αρκετές παρεμβάσεις, για να κάνει το παιχνίδι καλύτερο και γενικά… δεν έχει ησυχία στον πάγκο».

Με λίγα λόγια μπορείς να μας περιγράψεις το προφίλ του; Ποια στοιχεία έχει ως προπονητής; 
«Του αρέσει να δουλεύει με πολύ με τα νεαρά παιδιά και να αναδεικνύει νέα ταλέντα. Το έκανε και στην Άντερλεχτ με παίκτες τους οποίους εξέλιξε πάρα πολύ, υπό την καθοδήγησή του. Μπορεί να πει κανείς ότι εκτός από καλός προπονητής, είναι παράλληλα και καλός μάνατζερ. Κρατάει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και μιλάει διαρκώς στους ποδοσφαιριστές του. Όσο τον έζησα εγώ, μου έδωσε την εικόνα ενός ανθρώπου διψασμένου για νίκες και για επιτυχίες, που δεν το βάζει κάτω»

Είναι ο άνθρωπος για την… δουλειά και σε μία δύσκολη σεζόν έχοντας και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι ίσως είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψει έως τώρα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με την προοπτική να δουλέψω μαζί του στον Ολυμπιακό! Πραγματικά πολύ χαρούμενος. Είμαι βέβαιος ότι θα ταιριάξει εδώ και θα έχουμε πολλές επιτυχίες!».

Πηγή: gazzetta.gr

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 1