Λαγονήσι – Λύνεται το μυστήριο: Ρώσος φρουρός σπιτιών πυροβόλησε τον 16χρονο μαθητή – Που βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας με διαμπερές τραύμα στον μηρό και είναι εκτός κινδύνου

Έναν αλλοδαπό άνδρα, ρωσικής καταγωγής, αναζητούν οι αστυνομικοί ως ύποπτο για τον τραυματισμό

με πυροβόλο όπλο ενός 16χρονου αγοριού το βράδυ της Παρασκευής στο Λαγονήσι.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για έναν εκ των φρουρών δύο σπιτιών στο σημείο όπου πυροβολήθηκε ο μαθητής γυμνασίου, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί μετά το περιστατικό. Τα δύο σπίτια που φέρεται να φρουρούσε ο ύποπτος ανήκουν σε ρωσικής καταγωγής πολίτες, τα οποία και έχουν μπει στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών.

Τι συνέβη

Ο 16χρονος περπατούσε μαζί με τον συνομήλικο φίλο του στην οδό Κολοκοτρώνη. Ξαφνικά, σύμφωνα με την κατάθεσή τους, ένας γεροδεμένος άνδρας βγήκε από ένα όχημα μάρκας Suzuki και τράβηξε όπλο. Το θύμα αμέσως του φώναξε «είμαστε παιδιά», ωστόσο εκείνος πυροβόλησε και έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας με διαμπερές τραύμα στον μηρό και είναι εκτός κινδύνου.

Τα ευρήματα

Στον τόπο της επίθεσης οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν κάλυκα των εννέα χιλ., ο οποίος και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ερευνηθεί για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Η απρόκλητη επίθεση έχει θορυβήσει την ήρεμη γειτονιά του Λαγονησίου, αφού τα παιδιά, όπως υποστηρίζουν, απλώς περπατούσαν για να επιστρέψουν σπίτι τους έπειτα από βόλτα.

Ο 16χρονος, που είναι μαθητής στην τρίτη γυμνασίου σε σχολείο των Καλυβίων, είναι ιδιαίτερα φοβισμένος, ειδικά από τη στιγμή που ο δράστης της επίθεσης είναι ασύλληπτος.

*Του Γιώργου Σόμπολου / Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − 4 =