Κ. ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ «ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΡΙΞΤΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

«Eίπα στους αγρότες “να διαδηλώνετε συνεχώς, να μας ρίξετε, να ρίξετε την κυβέρνηση για να φανεί στην Ευρώπη ακριβώς αυτή η κτηνωδία των χρηματοκοπριτών που βρίσκονται στις Βρυξέλλες, για να δουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε συνθήκες καταστροφής”».

Τα παραπάνω σημείωσε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, υπογραμμίζοντας ότι βαθύτατη πολιτική του πεποίθηση είναι ότι πρέπει να συνεχιστούν οι διαδηλώσεις σ’ ολόκληρη τη χώρα, «ενδεχομένως και να μας ρίξουν».

«Τώρα, εμείς είμαστε και δαρμένοι και ξεφτιλισμένοι, θα είμαστε συνεχώς υπόδουλοι, ενώ με μια σύγκρουση μπορεί να επέλθουν αποτελέσματα, τα οποία ίσως είναι καλύτερα» σημείωσε.

Ο κ. Ζουράρις εξέφρασε την άποψη ότι στην Ελλάδα, κανένα κόμμα δεν θέλει αυτή τη στιγμή εκλογές, αλλά ούτε και οι δανειστές το επιδιώκουν επειδή -όπως επισήμανε- οι Ευρωπαίοι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη διαχείριση των προσφυγικών ροών, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ελλάδα δεν θα βγει και από τη συνθήκη Σένγκεν. «Αν κλείσουν την Ελλάδα ως Σένγκεν, αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ. οι πρόσφυγες) δεν θα έρθουν στην Ελλάδα επομένως θα χάσουν αυτό το πράγμα που θέλουν να μας κάνουν αποθήκη ψυχών» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για σκόπιμη κωλυσιεργία στο θέμα συγκρότησης του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, υποστηρίζοντας ότι εξυπηρέτησε τους ιδιοκτήτες καναλιών.

«Έπρεπε να γίνει η νομοθετική ρύθμιση, διότι δεν είναι δυνατόν ο Βενιζέλος, πριν από 12 χρόνια να το έχει κλειδώσει έτσι για να εξυπηρετήσει τους καναλάρχες» είπε ο κ. Ζουράρις, αναφερόμενος στο βέτο των κομμάτων για τη συγκρότηση του ραδιοτηλεοπτικού.

Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις των κατοίκων στη δημιουργία των κέντρων μετεγκατάστασης προσφύγων είπε ότι από τη στιγμή που διαμαρτύρονται, η επιλογή των χώρων θα έπρεπε να γίνει με κλήρωση. Κατηγόρησε επίσης τις ευρωπαϊκές χώρες -και ειδικότερα την Πολωνία- τονίζοντας ότι σε σχέση με την Ελλάδα υποδέχονται πολύ μικρό αριθμό προσφύγων.

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + = 11