ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΑΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

Επειδή όλα αυτά τα δυσμενή δημοσιεύματα που συχνά ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και  υπονοούν  την παραβατική συμπεριφορά για διάφορες σκοτεινές υποθέσεις στην ιδιωτική και  δημόσια παρουσία του δημοτικού συμβούλου κ. Δημήτρη Αγγελάτου είναι ασταμάτητα και  δεν έχουν τελειωμό,  θα θέλαμε από  τον  ίδιο  να μας πει ποια είναι η δική του απάντηση σε όλες αυτές τις βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται από μερίδα των τοπικών ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ρωτάμε και θέλουμε να μας απαντήσει ο  κ. Δημήτρης Αγγελάτος  αν έχει οποιαδήποτε σχέση με την κατηγορία του επικεφαλής της  Χρυσής Αυγής  Σωτηράκη Βοργιά, όταν  μιλούσε  για «νταβατζήδες  και προστάτες», υπονοώντας όπως γράφεται,  το  πρόσωπο του?

Θα θέλαμε επίσης να απαντήσει  στις κατηγορίες με τους πολύ βαρείς  χαρακτηρισμούς  που  του αποδίδουν για σπατάλη  μίζες και αρπαχτές  που συγκεκριμένα αφορούν τον περσυνό Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, κι αν αυτό όπως γράφεται,  υπήρξε αιτία σοβαρής παρεξήγησης  με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, μέχρις του σημείου να στοιχίσει ακόμη και την διαγραφή του?

Επίσης θα θέλαμε να απαντήσει σε όσα του καταμαρτυρούν  για το θολό παρελθόν , τις μέρες και τα έργα του με την προηγούμενη δημοτική Αρχή ?

Εν κατακλείδι επειδή η υπόσχεση των αποκαλύψεων  προφανώς θα έχει μακρύ δρόμο, εμείς ζητάμε από τον κ. Δημήτρη Αγγελάτο να απαντήσει σε όλες αυτές τις κατηγορίες που του προσάπτουν ώστε να πληροφορηθούν οι  πολίτες  την δική του θέση σε ένα θέμα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην τοπική κοινωνία.

αφήστε ένα σχόλιο


× 4 = δώδεκα