ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΙΚΗΣΕ (1-0) ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Ατρόμητος είναι η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε 1-0 στο Περιστέρι, κι ενώ ο πρώτος αγώνας στην έδρα των «πράσινων» είχε λήξει ισόπαλος 0-0.

Μερικές ημέρες μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, πρώτη για την Ένωση μέσα στο 2016, η ομάδα των δυτικών προαστίων «εξολόθρευσε» ακόμη έναν από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας τους «πράσινους» έξω και από τον τελευταίο στόχο που τους είχε απομείνει.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με εξαιρετικό αριστερό εν κινήσει διαγώνιο σουτ ο Στόιτσεφ στο 65ο λεπτό, ύστερα από «συστημένη» σέντρα του Κιβρακίδη, κι ενώ ο Μέστο είχε χάσει τον σκόρερ στη συγκεκριμένη φάση.

Στο υπόλοιπο διάστημα το παιχνίδι ήταν μέτριο, με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις, όπως εκείνη στο 43ο λεπτό όταν στη σέντρα-σουτ του Σουμπίνιο η μπάλα έφτασε στον Λαζαρίδη στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αλλά ο έμπειρος αμυντικός δεν κατόρθωσε να γυρίσει σωστά στο σημείο που περίμεναν οι συμπαίκτες του.

Στο 57΄ και στη σέντρα του Εσιέν ο Κλωναρίδης πήρε την κεφαλιά από κοντά, αλλά ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο Μπάρκας, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να είναι πάντως σε θέση οφ σάιντ που δεν σημειώθηκε.

Στο 83΄ ο Ατρόμητος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει, όταν οι παίκτες του έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Ούμπιδες έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Λε Ταλέκ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

αφήστε ένα σχόλιο


6 + = δεκαπέντε