Κρέμασμαααααααααααα: Μητέρα – τέρας ζεμάτισε με καυτό νερό τη 19 μηνών κόρη της και την άφησε να ουρλιάζει από τον πόνο

Μια 26χρονη εθισμένη στην κοκαΐνη έκαψε θανάσιμα τη μόλις 19 μηνών κόρη της και την άφησε να ουρλιάζει από τον πόνο, καθώς προσπαθούσε «να καλύψει τα ίχνη της για τουλάχιστον μισή ώρα».

Αυτά ακούστηκαν στο δικαστήριο για την ανατριχιαστική υπόθεση. Η Gracie Crowder πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο στις 6 Μαρτίου, έχοντας υποστεί εγκαύματα στο 65% του σώματός της.

Στο δικαστήριο του Νότιγχαμ ακούστηκε πως φτάνοντας στους γονείς της, οι Paul και Karen Crowder είδαν την κόρη τους ανήσυχη. «Είναι νεκρή, είναι νεκρή», ούρλιαζε η 26χρονη δείχνοντας τη μικρή.

Θα πέθαινε λίγο μετά στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με την εισαγγελέα Sally Howes, όταν πέθανε η μικρή, η μητέρα της 26χρονης γύρισε και της είπε: «Τι στο καλό πήγες και έκανες;». «Δεν ξέρω, έτσι τη βρήκα», είπε η Katie.

Οι ένορκοι άκουσαν μετά ότι η 26χρονη είπε στην αστυνομία ότι αναγκάστηκε να καθαρίσει το σπίτι γιατί το κουτάβι που είχαν είχε λερώσει τον τόπο. Και όσο συγύριζε, είπε ότι βρήκε την κόρη της στο πάτωμα του μπάνιου, δίπλα σε έναν κουβά.

Η εισαγγελέας την κατηγορεί για τον φόνο της μικρής. Η οποία πέθανε έπειτα από μία ώρα. «Γιατί τόση καθυστέρηση για να ζητήσει βοήθεια;», σχολίασε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

Η δίκη συνεχίζεται…

αφήστε ένα σχόλιο


+ 4 = δώδεκα