Κοροναϊός-Στους 43 οι νεκροί στην Ελλάδα

Στους 43 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κοροναϊό.

Σήμερα κατέληξαν τέσσερα άτομα καθώς το απόγευμα έχασε τη μάχη ένας άνδρας 58 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με υποκείμενα νοσήματα.

Το προηγούμενο θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν, και είναι ο 4ος Ξανθιώτης στην λίστα με τους νεκρούς από τον ιό.

 

Ήταν, σύμφωνα με το xanthinews.gr, μόνο 61 ετών και δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ενώ όπως μαθαίνουμε διετέλεσε Διοικητής σε σώμα ασφαλείας και τα τελευταία χρόνια ήταν συνταξιούχος.

 

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας 56χρονος ασθενής που νοσηλευόταν διασωληνωμένος και αυτός εδώ και ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται πως είναι ο έκτος νεκρός στην περιοχή της Καστοριάς.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Ιοκάστη Αλειφεροπούλου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο 54χρονος είχε χρόνια νοσήματα υγείας και την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν κάτοικος Καστοριάς, γεγονός που σημαίνει εκτός των άλλων ότι η συγκεκριμένη περιοχή συνεχίζει να πλήττεται, αφού είναι ο έκτος θάνατος από την Καστοριά.

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = πέντε