ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ: ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΑΣΗ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!

Είναι για τα σίδερα? Γελάσαμε με την ψυχή μας. Πολύ γέλιο…δείτε  το!

Επιστολή Γιαννακόπουλου μόνο που αυτήν την φορά παρέβλεψε να την στείλει στον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, στον Υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλο στον αναπληρωτή Υπουργό Τ. Αλεξιάδη, στον Πρόεδρο του Μπενίν, στον Πρόεδρο της Μαυριτανίας, στον Πρόεδρο του Ιράν, στον Πρέσβη του Τουμπεκιστάν, στον Πρέσβη της Ζιμπάμπουε, στον Πρόεδρο της Κοινότητας της Κάτω Ραχούλας και αρκέστηκε μόνον στον Δ/τη της Τροχαίας Ελληνικού Αττικής.

Μετά την αποχώρηση του από την εκδήλωση του Συλλόγου «Άργενον» όπου ήταν προσκεκλημένος,  «κουνημένος»  από το ξεφάντωμα και τις επιδώσεις του στο “κλέφτικο” ο Αναστάσης,  αφού επέστρεψε  στην  ιδιόκτητη  4ορ   κατοικία του, κατά την ώρα της χαλάρωσης λίγο πριν κοιμηθεί, βρέθηκε σε πνευματική έκσταση. Φήμες λένε ότι είδε Άγγελο Κυρίου ο οποίος του διαμήνυσε το εξής εκπληκτικό.

Αναστάση του είπε  σαν αρσενικός που είσαι στάσου στο μπόι σου, μην τους αφήνεις χωρίς να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, γίνε τους εφιάλτης, γι αυτό αύριο κι όλας, κατά μεσημεράκι μεριά  θα επισκεφτείς τον Δήμο της Γλυφάδας κι αυτήν την φορά θα βάλεις θέμα  για τον οδηγό του π. Δημάρχου Κώστα Κόκκορη. Αναστάση 10 χρόνια τον κυνηγάς τον ψηλό, μην τον αφήσεις τώρα να σου γλυτώσει. Δεν μπορεί αυτός ο εργαζόμενος που έβαλες εσύ στο μάτι, να βρίσκεται σήμερα οδηγός σε γερανοφόρα λιμουζίνα και όχι σε απορριμματοφόρο όχημα. Αναστάση πας που πας, μια που θα ανέβεις κάνε μια στάση στο πρωτόκολλο και ρίξε  και μια αναφορά για τους «Τσώλιδες, Σκούφηδες, Ράλληδες.  Έτσι για να τους σπάσεις τα νεύρα…

Θαυμάστε το λεξιλόγιο και την συμπεριφορά του ευυπόληπτου αυτού κυρίου που μοστράρετε για ενεργός δημότης προς τον Δήμαρχο Γ. Παπανικολάου και τον Δ/τη της Τροχαίας Ελληνικού.

ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ Δ/ΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘ. ΚΥΚΛ. ΜΕ ΙΧ 121419 ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ,  (βλ. φωτ.) ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ Σ΄ΑΥΤΟ.

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΔΗΓΟΣ, EΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΟΡΗ, ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΗΣ (σε ότι με αφορά), ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΄΄ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ΄΄, ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΚΑΤ΄ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ, όπως πληροφορήθηκα, ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ (ο συνεπιβάτης του, ηλεκτρολόγος για να αλλάζει λάμπες στις δημοτικές κολόνες φωτισμού), όποτε και όταν χρειαστεί, ΕΝΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ, ΔΩΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙ  ΤΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΠ΄ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΣΙΜΟ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (που έλεγε και ο μακαρίτης, Λάμπρος Κωνσταντάρας),  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ 4Ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ (ΟΠΩΣ: ΤΣΩΛΙΔΕΣ, ΣΚΟΥΦΙΔΕΣ, ΡΑΛΛΙΔΕΣ Κ.ΛΠ.).

ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟ ΒETADINE  ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΄΄ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.   

Αυτός είναι, δοξάστε τον…

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 20