ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΑΚΗ: ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ

Ο κύριος που βλέπετε στη φωτο είναι τέως υπάλληλος του δήμου Γλυφάδας (Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών) και είναι κατηγορούμενος για κακούργημα. Το όνομα του είναι Βασίλης Παναγιωτίδης. Αυτό δεν τον   εμποδίζει να κατέβει υποψήφιος στην παράταξη που σφύζει αποκλειστικά και μόνο από «έντιμους». Από την άλλη ο επικεφαλής ιεροκήρυκας με το μειλίχιο υφάκι, μικρός πολιτικά Στελάκης Θεοδοσόπουλος δεν δίστασε να συμπεριλάβει  και να προσφέρει στέγη σε έναν άνθρωπο  που  έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη για σοβαρότατο αδίκημα (παραλαβή ανύπαρκτου πληροφορικού συστήματος), για να γυρίσουν όλοι μαζί σελίδα στην Γλυφάδα.

Ως φαίνεται όλα τα πολιτικά «άσυλα» που δεν τα έβαζε κανείς στον συνδυασμό του βρήκαν τη στέγη τους. Ότι πιο πολιτικά χυδαίο και ελεεινό υπάρχει. Όσοι κουρέλιασαν την εντιμότητα, την αξιοπιστία και την διαφάνεια, κι όσοι τάισαν με άφθονο ψέμα αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν να τους αντιπροσωπεύσουν, όλο αυτό το κακό συνονθύλευμα που για πολλά χρόνια κρατούσε την Γλυφάδα σε ομηρία, με τις απατηλές υποσχέσεις, χωρίς τσίπα χωρίς αιδώ ζητούν την ψήφο του πολίτη για να γυρίσουν σελίδα.

Στο δια ταύτα γι αυτή την χυδαιότητα δεν φταίει μόνο ο μικρός πολιτικά Στελάκης ούτε τα αρπαχτικά που κοιτούν πώς να την βγάλουν. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχουν οι χειροκροτητές, τα παλαμάκια τους κι όσοι ψηφίσουν τον Στελάκη και την παρέα του.    Όσοι πιστεύουν ότι μ’ αυτούς θα γυρίσει σελίδα η Γλυφάδα πλανώνται πλάνην οικτρά.

Η μεγαλύτερη αχαριστία και το  μεγαλύτερο λάθος που θα κάνουν απέναντι στον άνθρωπο που ήρθε και άλλαξε την Γλυφάδα τον Γιώργο Παπανικολάου, αλλά κι απέναντι στα παιδιά και τα εγγόνια τους είναι η ψήφος που θα δώσουν στην ομάδα της «εξυγίανσης». Άλλωστε μια ματιά μόνο φθάνει για να δουν τα ανήθικα πολιτικά και διεφθαρμένα σκύβαλα που υποδύονται για μια ακόμη φορά τους σωτήρες για να «αρπάξουν» την ψήφο τους.

Προσοχή γιατί με την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Τα έργα του Γιώργου Παπανικολάου στην Γλυφάδα πρέπει να εκτιμηθούν απ’ όλους τους πολίτες δίνοντας του μια ισχυρή πλειοψηφία. Αναμφισβήτητα κανείς δεν μπορεί με όσα ψέματα, με όσες συκοφαντίες κι αν πει να κρύψει την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι η Γλυφάδα άφησε πίσω της την μιζέρια και την απαξίωση και ετοιμάζεται να γίνει η  πρωτεύουσα της νέας Αττικής Ριβιέρας .

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + 9 =