ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Άλλες τον φέρουν να μην κατεβαίνει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές,άλλες επαναφέρουν το σενάριο της υποψηφιότητάς του για Π.τ.Δ., άλλες μεταφέρουν κρίσεις του και προτάσεις για το μέλλον της χώρας και της Ν.Δ.
Εκείνο που στα πέντε χρόνια τη σιωπής του έχω αντιληφθεί είναι ότι όσες φορές χρειάστηκε να πει κάτι στον ελληνικό λαό το είπε ευθέως με δηλώσεις που βγήκαν επισήμως από το γραφείο του.
Επίσης ένα άλλο που έχω αντιληφθεί είναι ότι δεν έχει ορίσει κανέναν εκπρόσωπό του και αυτό φαίνεται και από τις κατά καιρούς δηλώσεις του κ. Παυλόπουλου που ήταν και παραμένει από τους λίγους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.
Από εκεί και πέρα ό,τι διαβάζω τα ακούω βερεσέ και τα θεωρώ πάντα εκ του πονηρού.
Περιμένω την έκβαση της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ που θα τον δικαιώσει απόλυτα και θα βοηθήσει να ξεκαθαριστεί για πάντα το τοπίο στη χώρα της σύγχυσης.
Περιμένω και την έκβαση της υπόθεσης του ΠΥΘΙΑ1 που ακόμη και σήμερα φροντίζουν να την υποβαθμίζουν και να την αποσιωπούν.
Ούτως ή άλλως θεωρώ ότι ο ελληνικός λαός είναι εγκλωβισμένος σε μια στημένη πολιτική διαμάχη χωρίς ουσία που οδηγεί καθημερινά στον αφανισμό και την καταστροφή.
Ως εκ τούτου πιστεύω ακράδαντα ότι η μόνη λύση για την Ελλάδα θα έρθει απ΄το πρόσωπο το Κ. Καραμανλή
Πώς; Δε γνωρίζω…
Ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν καταλαβαίναμε εμείς θα μπορούσαν να το καταλάβουν και οι “άλλοι”…
Αυτοί που φρόντισαν να πέσει η κυβέρνησή του και να αποκόψουν την Πατρίδα από κάθε ελπίδα να αυτοπροσδιορισθεί στο παγκόσμιο γίγνεσθαι…
Όμως τίποτε δεν τελείωσε, όσο θα δίνουμε μάχες..

Φ. Ασημακόπουλος – olympia

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 11